Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eilen alkoi koulu joululoman jalkeen ja illalla tytto oli tosi itkuinen ja akainen. Kukaan ei ollut leikkinyt hanen kanssaan koulussa, kaikki oli vain mennyt vaarin ja huonosti.Eniten suretti (ja kylla huvittikin) kun lapsi sanoi etta ope oli pyytanyt vierustoverin kanssa keskustelemaan ja kertomaan lomakuulumisia joista sitten tuon toverin piti raportoida luokalle parhaat palat. Tytto oli kertonut mummi ja tati olivat meilla joulun, han meni viikonloppulomallee hotelliin, jossa ui ja saunoi ja valvoi puoleen yohon ja naki ilotulitukset.No tuo kaveri sitten kertoi vain etta oli valvonut puoleen yohon+naki ilotulituket, ja sehan oli tietty vaarin. Olisi kuulema ollut tarkein se mummin vierailu... Sanoin etta olisit sanonut etta se on se tarkein niin olisi toinenkin tiennyt sen!Mita tahansa tytolle sanoo niin murahtelee vain, jos jotain haluaa osaa olla lirkun lirkun, mutta muulloin on akainen.Eilen valitti etta saarikarvat kasvavat. Joka paiva on joku uusi vaiva; milloin koskee polveen, milloin nilkkaan, valilla sydameen, joskus sormeen.Onko muiden lapsilla kasvukipuja?Eras kaverini kertoi etta hanen vanhimmalla tytollaan oli juuri nain 8 ikavuoden kynnyksella hankala vaihe. Oli itkuinen ja kankkarankka. Sanoi etta hormoonitoiminto alkaa kaynnistymaan. Voiko olla noin? Ma luulin etta niin tapahtuu vasta murrosian kynnyksella?

Kommentit (5)

Lapsi on itkuinen ja arka, häntä ei kuulemma enää rakasteta ja hänestä ei välitetä.Ihana kuulla, että muillakin! kun joku vielä kertois,meneekö itsellään ohi vai alanko perheneuvolaikaa varailemaan.

muuttuvat nopsaan ja valittamista löytyy lähes joka asiasta. Kaveritkaan eivät aina osaa olla mieliksi. Olen ajatellut, että tämä liittyy psyykkiseen kehitykseen ja "isoksi" kasvamiseen. Ei enää ole pikkulapsi, mutta ei oikein isokaan. Ja maailma on niin monimutkainen ja väsyttävä. Koulun alottaminen loman jälkeen on vamaan stressaavaa itse kullekin, tulee ikävä vanhempia jne. Ja suhteellisuudentajua ei tuon ikäisillä vielä oikein ole, pikku asiat ovat tosi suuria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ettei olla ihan yksin taman kanssa!

Tanaankin ollaan taas moneen kertaan kiukuteltu, ollaan olevinaan niin isoa, ja sitten kuitenkin kohta tarvitsee sylia ja halausta.Vaikka iso onkin niin yha aidin "pieni" mussukka!ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat