Vierailija

Voiko aikuiset ihmiset olla niin uteliaita että soittelevat ja kyselevät että kas kun ei oo vauva vielä syntynyt. Sellaisetkin puoli tutut joiden kanssa ei muuten tule soiteltua. Ite olin niin tyhmä että menin kertomaan lasketun ajan vaikka tiesin että yli menee kun laskin tekopäivästä 280 päivää mikä on normaali raskauden kesto.Viimeisistä kuukautisista laskettu päivä on usein liian aikainen. Tulee itelle sellanen olo että anteeksi joudun tuottamaan pettymyksen mutta ei ole vielä tänäänkään syntynyt ja että ilmoitellaan kyllä sitten. Vauvalla on hyvä olla ja kasvaa vielä kohdun turvassa mutta uteliaat ihmiset eivät ymmärrä sitä että aiheuttaa raskaana olevalle muutenkin herkässä mielentilassa olevalle ihmiselle turhaa painetta!! Olkaa joku edes kanssani samaa mieltä. Tiedän olen turhan herkkä mutta ottaa aivoon ihan älyttömästi että mitä hittoa se kuuluu sellaisille ihmisille kenen kanssa en päivittäin ole tekemisissä!!!! Tämä helpotti...rv41+1

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sanoin et maalis-huhtikuun vaihteessa ja sit jossain vaiheessa (löhempänä LA:ta) aloin sanoon,et "vielä nelisen viikkoa jäljellä" jneNäin vältin just nuo höpöt (vaikkakin hyvää tarkoittavat) soitot et "tänäänkö sen tulee?" jne ;D

muistan ku anoppi ja miehen mummo soitteli varmaan joka päivä viikoa ennen laskettua aikaa, että jokos jokos! Alkoi tosiaan ärsyttää! Ihan kun heille ei kerrottaisi jos jotain kerrottavaa olisi! Aargh!

Äitini soitti myös päivittäin (kuten melkein muutenkin), mutta se ei ärsyttänyt kun hän osasi ovelasti soittaa aina jostain muusta asiasta ja siinä sivussa kyseli minun vointiani.

Kysellään liikaa/ tyhmiä, ja tungeksitaan vs. ei olla riittävästi ja oikealla tavalla kiinnostuneita...Raskaana oleva (varsinkin esikoistaan odottava) on usein niin keskittynyt itseensä ja omaan oloonsa, että ei kestä ympäröivää todellisuutta sellaisena kuin se on. Toki on loukkaavia kommentteja ja epäkohteliaita tapoja sanoa asioita, joista loukkaantuisi, vaikkei olisi raskaana.

Miksi vastaat puhelimeen, jos et halua vastata kysymyksiin. Sanele vastaajaan viesti, että en ole synnyttämässä, mutta en muuten pääse nyt vastaamaan tms.

toinen ääripää sitten on se, kun lapseni ovat tulleet maailmaan rv 37+2 ja 37+4. Hui kamala, miten se nyt noin aikaseen tuli.Kolmas lapsi tuli sitten rv 36+2. Se se vasta olikin shokki.

Ihan suoraan tuli viestejä, että selviäähän se pieni. Kiva tietysti, että välittävät.

Mutta kyllä yli kolmekiloinen jo pärjää melko usein :))

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat