Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

joissa kaikki vaikuttaisi olevan hyvin, on lapsilla ongelmia?Sellaisissa perheissä, joissa lapsiin panostetaan: lapset on saaneet olla ensimmäiset vuotensa kotihoidossa, sen jälkeen vanhemmat on huolehtineet siitä, että hoitopäivät on kohtuullisia. Isompina lapset on saaneet harrastaa mielekkäitä harrastuksia jne. Lapsilla on ollut kehittäviä vaatteita, lämpimät ja hyvät vaatteet, heitä on kasvatettu jne.Miksi meidän lähellä juuri näiden ihmisten lapsilla on käytöshäiriöitä? Lapsilla joista on huolehdittu? Sen sijaan tuntuu että tosi herttaisiakin lapsia on perheissä joissa lapset kasvaa "siinä sivussa"?

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja ehkä siksi lapset tulevat helpommin diagnostisoiduiksi kuin "huonoissa" perheissä.Mutta jos tarkoitit että lapset todellakin käyttäytyvät huonommin "hyvissä" kuin "huonoissa" perheissä, niin en tiedä enkä ole huomannutkaan. Laadukkaimmissa tuntemissani perheissä myös lapset ovat hyvinkäyttäytyviä ja rauhallisia (enkä muuten tarkoita omia lapsiani :-)

Ja tullut siihen tulokseen, että tällaiset vanhemmat vain keskittyvät "tekemään kaiken oikein" sen sijaan, että keskittyisivät siihen millaisia heidän lapsensa oikeasti ovat. Ei siis keskitytä eikä vastata lapsen todellisiin tarpeisiin eikä kuunnella lasta, vaan tehdään niinkuin jossain kasvatusoppaassa sanotaan.

Tosin en tiedä millaisia ovat nuo kehittävät vaatteet?? Ne meidän lapsilta on puuttunut, ilmeisesti ovat siksi säästyneet kodin ulkopuolisilta käytöshäiriöiltä.

lapset saa häiritä kun kulissien ylläpito stressaa.Toisaalta siinä sivussa kasvaneilla lapsilla on kauhea miellyttämisen tarve ja se aikuisen huomio haetaan sitten olemalla herttainen ja mielistelemällä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat