Vierailija

mutta puvut ovat vanhoista pakkauksista, oliskohan vuodelta -05.. Nuo ovat mielestäni 80cm kokoisia. Mä oon käsittänyt että uusissa pakkauksissa toppapuku on 68cm, tai jotain sinnepäin..? Meidän lapsille se koko olis varmaan mahtunu joskus viime kesänä..

Kommentit (11)

Meidän tyttö on nyt 9kk ja haalari on liian pieni!Tyttö on aika pitkäselkäinen, mutta muuten ihan "normaalikokoinen." Ei sinne haalarin alle ainakaan mitään villahaalaria mahdu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vauva on 11 kk ja hyvin mahtuu edelleen. Kokolapussa on 68 cm, mutta muut vaatteet on 80 cm. Villapuku on pakkasella haalarin alla ja tilava tuntuu olevan. Uskoisin pärjääväni tämän talven äp:n haalarilla.

koko on tosiaan pienentynyt, taitaa olla tuossa käyttämättä jääneessä äp-haalarissa 74cm. En tiedä, mikä älynväläys oli pienentää haalaria... Meidän pojalla on käytössä nyt vuoden 2005 äp-haalari, joka passaa varmaankin sinne vuoden ikään mainiosti. Poika on isokokoinen, nyt 9kk.Tuo uuden pakkauksen haalari oli viime talvena aivan liian suuri, kun vauvamme oli juuri syntynyt ja nyt se on jo ollut koko toppahaalarikauden ajan armotta pieni, niin milloin sen olisi sitten tarkoitus olla sopiva?

Joo, riippuu puvun koosta. Esikoisella oli 04 pakkaus ja siinä puku oli 80cm. esikoinen syntyi toukokuussa ja seuraavana talvena sitä käytettiin vaunuissa jne. Meni siis seuraavaan kevääseen jolloin ostettiin sitten välikausihaalari. Toukokuun vauvalle taas nykyinen äp puku 68cm ei välttämättä mene koko talvea..

poika nyt 9kk ja ihan turha haalari kun jäi kokonaan käyttämättä... no jos joskus olis lapsi siihen aikaan että olis käyttöä sillekki....

Meidän marraskuussa syntyneelle, hieman keskivertoa pidemmälle se olisi olut kesällä sopiva. Syksyllä kun laitoin rattaisiin istumaan oli lahkeet polvissa ja selkämitta kiristi. Vain tosi pieni kokoisille se mahtuu ekan vuoden.

Tyttö syntyi tammikuussa, no haalari oli tosi iso. Ja vuoden päästä taas en enää halunnut sitä pitää, ei sopinut yksivuotiaalle. Ihan joutava koko haalari. Ei sillä todellakaan pärjää! Riippuu tietysti koska lapsi syntyy.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat