Helposti terveellinen ja monipuolinen viikon ja kk:n ruokalista kotiin:

Vierailija

googleta jonkun koulun tai päiväkodin ruokalista!Siinä terveystietoiset ovat laatineet monipuoliset ja terveelliset ruoat viikoksi ja kuukaudeksi!Enää ei tarvitse raapia päätään, että "mitäs sitä laittaisi", siellä on vaihtoehtoja, mitä kokkailla. Toimii!

Kommentit (7)

Vierailija

sitä, että joskus tulee päiviä, että pohtii, mitä laittaisi ruoaksi. Ihminen kun usein tuppaa jumittamaan samoihin muutamiin resepteihin, eikä aina jaksa miettiä.Noista listoista löytää just perus kastikkeita, keittoja ja laatikoita eli tavallista kotiruokasettiä. Niitähän voi tietty vielä muunnella tarpeen mukaan. Toki ap:lläkin syödään parikin päivää samaa lämmittäen ja terveellisestikin, mutta

noi listat laajentaa ainakin väsyneiden aivojen ideakapasitettia.Tää oli nyt lähinnä niille, jotka ei oikein keksi, mitä lapsilleen laittelisi. Ja niille, jotka ei tarjoile muuta kuin valmisruokia.

Vierailija

tai oikeammin se on sääntö eikä poikkeus.Olen kyllä käynyt ihan tarpeeski koulua oikea oppisen ruokalistan laadinnasta jmeillä syödään monipuolisesti.

Vierailija

Minusta nuo päiväkotien ja koulujen ruokalistat on suoraan p:stä. Terveellisyydestä ja monipuolisuudesta ei kyllä ole puhettakaan, lähinnä perunaa erilaisilla lisukkeilla (kun perunan/pastan pitäisi olla se lisuke...). Ei todellakaan tarpeeksi kasviksia, ei lämpimänä eikä tuoreena. Halvalla kun pitää saada, niin tulos on tuo.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat