Seuraa 

9kk:lla tyttövauvalla voimakkaasti punoittavaa ihottumaa aläpäässä. Ollut nyt n. viikon ajan. Koko ajan muuttunut pahemmaksi. Ihottuma pieniä punaisia näppylöitä. Kaikki perusvoiteet kokeiltu, bebanthen, sinkkivoide jne... Ei auta! Tänään kokeilin pientä määrää canesten salvaa, ei vaikutusta. Eli ei taida olla sieni-infektio. Vaippamerkki pysynyt samana. Alapesu tehdään vedellä. Eli näistä ei voi johtua. Huomenna yritän saada ajan lääkärille, mutta jos jollain on kokemuksia, hoito-ohjeita niin mielelläni otan niitä vastaan.

Kommentit (5)

Meillä oli ihan samanlaista ihottumaa, ihan punainen ja pilkkuja. Kokeilin kaikki sinkkipastat ja bepanthenit, ilmakylvyt yms. Lähti vasta kun saatiin lääkäriltä resepti Pimafusin nimiseen voiteeseen ja sitäkin piti laittaa useamman päivän ajan kaksi kertaa päivässä ennen kuin alkoi auttaa. Ja kannattaa vaihtaa vaippamerkkiä jos käyttää kertiksiä, meillä ainakin Pampers pahensi tilannetta. Mutta kannattaa näyttää lääkärille.

Voi että, teillä on harmillinen tilanne :( Mulla tuli ensimmäisenä mieleen seuraavat apukeinot ihottumaan: vaipanvaihtoväli tiheämmäksi, ilmakylpyjä *todella* paljon ja usein - se monesti parantaa paremmin, kuin mitkään voiteet tai rasvat, koska iho ei hengitä niin hyvin ja sitten ootkos kokeillut koskaan kestovaippoja tyttärelläsi? Ne ovat ilmavampia kuin kertikset. Onko vaatetus ollut viime aikoina paksumpaa tai onko hikoillut normia enemmän?Toivottavasti ihottuma pian häviäisi tyttäreltäsi :)*AJ pesueineen*

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ilmakylpyjä on annettu oikein urakalla, mutta niilläkään ei tunnu olevan parantavaa vaikutusta. Iho näyttäisi olevan todella kuivan oloinen. Varmasti viime päivien pakkasilla on osansa asiaan.

Meillä samanlainen ihottuma mitä ilmeisimmin johtui juuri Pamperseista, joita käytettiin alusta lähtien kunnes yksi kaunis päivä pylly oli ihan punainen.. Hyvä ettei vereslihalla. Koskaan aikaisemmin ei ollut mitään ihottumaa eikä punoitusta. Vaihdettiin vaippamerkkiä, harrastettiin noita ilmakylpyjä, pottailtiin ahkerasti, sinkkivoide rauhoitti.. Mutta todellakin jos pitkään moinen ihottuma on jatkunut, kannattaa käydä näyttämässä lääkärille.Toivottavasti pian helpottaa!Mammis (tyttö nyt jo 1v9kk)

Meillä nimittäin allergikolla tuli vaippaihottuma just vääristä syömisistä aina. Jotenkin kai se pissa ärsytti sitten jos oli syönyt jotain sopimatonta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat