Vierailija

Ottakaa mukaanne kolmea eri kokoa vauvan ohuita päähineitä. Päälle voi sairaalasta lähdettäessä sitten laittaa tarpeen mukaan lisälämmikettä.Vauvojen päät ovat niin eri kokoisia. Esim meidän tytöllä oli päänympärys syntyessään vain 32 cm ja se pienin päähine oli sopiva (sairaalan päähineet liian isoja, koska niiden täytyi mahtua monenkokoisille vauvoille).Toisella pojista oli pipo 33,5 cm ja keskimmäinen koko oli sopiva ja toisella pojista taas 36,5 cm ja suurin oli sopiva.Taivuttakaa pehmyt mittanauha tai nauha ympyräksi, niin voitte havainnoida, että miten isoilta nuo eri kokoiset päät näyttävät.Vauvani ovat syntyneet täysiaikaisina rv 38-41 ja näin isoja eroja siltikin.Pienin pipo on sitten sopiva Baby Born nukelle:)Haalarien kanssa ei ole aivan näin tarkkaa, mutta huomatkaahan päähineiden koot!

Kommentit (16)

huono äiti, mutta mulla ei ole mitään hajua minkä kokoisia päänympäryksiä meidän vastasyntyneillä on ollut. Ei sitten minkäänlaista. Onko tämä ihan oikeasti joku merkittävä tieto jota äidin pitäisi sydämessään kantaa?

Enkä oo tullut ajatelleeksi että miten hattu mahtuu. Aina on pienin mahdollinen ollut, eikä ole vielä kertaakaan iso ollut. Voi olla että on ollut samankokoisia päitä tai sitten ei. En oo kerrassaan tullut miettineeksi, eikä tullut mieleenkään, että jotain kiinnostaa.

Eipä pipo sitten päätä kiristele suotta.

Jos tulee tarve sittenkin kiristellä, niin sitten voi napsia niitä lääkkeitä, TAI

marssia sairaalan kahvioon ostamaan kiristystä ja piristystä.

Sielläkin myydään yömyssyjä nykyisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

toinen hyvä vinkki on kun lähtee synnyttämään, että jatkaa kilttinä tyttönä sen saman lääkityksen syömistä mitä ennen raskautta napsi.. on sitten elämässä muutakin sisältöä, kuin vauvan pipon koon miettiminen..voi ihan kirkkain ajatuksin miettiä sitten josko pukis itselleenkin jonkun kotsan tonne pakkaseen ja viimaan..

niin tulee käyttöä kalliimmalle hatulle, kun ei ole ainakaan syntyvälle liian pieni. Noita ohuitahan saa noin 3 eurolla/kpl (tai kirpparilta edullisemmin) , joten ei ole iso investointi, vaikka pienin sopisikin vain naapurin tytön nukelle.ap

Meillä oli pojan synnytyyä ekana päivänä se sairaalan myssy, sen jälkeen ei sitten pidetty sitä, kun se tuntui hankalalta.

Ja kotona ei ikinä pidetty mitään päähinettä muulloin kuin ulkona.Luin itseasiassa että jatkuva sisämyssyn käyttö lisää kätkytkuoleman riskiä.

miettinyt vauvan pipoa kun olen lähtenyt synnytyspuuhiin. Lähdettäessä olen saattanut kysäistä mieheltä että, onko hänellä auton avaimet mukana kun ollaan jo pihalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat