Vierailija

Eli: yhteinen talo, yhteinen lapsi. 2 vuotias.

Molemmat töissä, mutta käytännössä nainen hoitaa kotityöt sekä lapsen iltaisin ja viikonloppuisin.

Mies juo, joka päivä muutaman, ehkä perjantaina/lauantaina lähtee kaverille ja juo. Tulee sikakännissä kotiin yöllä.

Sanoo että rakastaa, mutta kun juo, sanoo että jos vois niin pyyhkis lapsen ja naisen pois elämästään. Nainen haluais puhua, mies sanoo että siitä tulee vaan isompi riita. Nainen kysyy alkaako sitten etsimään asuntoa itselleen ja lapselleen, mies vaan mököttää.

Varmasti on naisessakin vikaa, kun mäkättää juomisesta, kotitöistä joita voisi edes joskus tehdä, ja jos lapsi kiukuttelee (uhmaa) huutaa heti sille vaikkei edes yritä selvittää mikä on. Naisen pitää kestää kaikki kiukuttelut. (lapselta ja mieheltä.)Alkaa naisella olemaan toivoton olo.

Kommentit (11)

Eli melkolailla samanlainen tilanne oli mulla, tosin mies joi kotona..sulkeutui tietokonehuoneeseen ja olutta kiskoi viikonloppuisin aamuyöhön asti, viikollakin aina muutama pullo meni illassa ja aina valvoi. Oli väsynyt töiden jälkeen ja halusi nukkua, meillä lapset olivat silloin 2-5 vuotiaita joten rankkaa oli käydä töissä, kaupassa, hoitaa kaikki käytännön asiat ja kotihommat yksin. Muutaman kerran varoittelin miestä että en jaksa ja ero on edessä jos ei muutu. Terapiaakin ehdotin, ei halunnut. Lopulta ilmoitin erosta. Ei olisi halunnut erota, isot riidat tuli mut nyt en kadu vaikka asummekin kerrostalossa vuokralla ja "menetin" omakotitalo asumisen. Toisaalta eipähän tarvii enään hoitaa pihaa ym. eli olen helpottunut.

Uusi kultakin on löytynyt, ihana mies joka osallistuu kotitöihin ja katsoo lasten perään vaikkei ne omia olekkaan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tai ystävälle tai minne vaan! Kylpylään.. tmv. Niin että tosiaan huomaa kun olette poissa... Voi olla sunkin hyvä mennä hetkeksi pois. Suoraan sanottuna- ei kuulosta kovin mukavalta jos mies juo noin paljon.. pari bisseä on jees, mutta vain ehkä kerran viikossa.. Oletko miettinyt miten vaikuttaa lapseen tuo juominen?? onko koskaan väkivaltainen..??

tajuamaan mitä menettää. Tuskin se huomaa lähtönne aiheuttamaa aukkoa, jos ei pahemmin kotona ole vaan baareissa asuu.Lainaus:

Tekis vaan mieli kyllä ottaa ja lähteä niin huomaispa sekin millasta on olla ilman meitä. Mutta minne sitä katoais vähäksi aikaa? Äidille en taida kehdata mennä.-apUnohda kaikenlainen huomiontavoittelu. Tee mitä lystäät, äläkä pohdi mitä miehesi tekee. Miehesikin pitää sua manipuloijana, kun kuvittelet voivasi vaikuttaa ja sitäpaitsi sehän olisi = yksi syy lisää jatkaa juomista.

väkivaltainen, jonkun kellon tms saattaa joskus pamauttaa lattialle kun pamauttaa oven kiinni perässään, mutta käsiks ei ole ikinä käynyt. Ja jos kävis niin se ois viimenen niitti.Mäkin niin luulin että kyllä se tosta tasottuu muttei vaan taida. Nyt kaduttaa että edes tein lapsen sen kanssa kun kerran on tommonen ääliö, vaikka lasta en kyllä ikinä vaihtais pois.

Huh johan on keitto valmis. :/

Paskaako tuollaista juoppoa katselemaan, lapsikin on vielä niin pieni ettei kärsi erosta ja tuollaisella isällä nyt ei teekkään mitään.

joka yrittää puhua, mutta mies ei vaan suostu. Ja vähänkin kun saa viinaa niin puhuu ihan mitä sattuu. Tekis kyllä mieli erota, mutta toisaalta taas on niin paljon tässä kiinni. Miten kaikki lainat ja pärjätäänkö me kahestaan jne. Ja vielä kun kuitenkin sitä rakastan, sillon kun se ei juo ja huuda meille. Argh. Mä vihaan itteeni kun en saa päätettyä.Tekis vaan mieli kyllä ottaa ja lähteä niin huomaispa sekin millasta on olla ilman meitä. Mutta minne sitä katoais vähäksi aikaa? Äidille en taida kehdata mennä.-ap

olet suhteessanne kuin lattiarätti. Menet sinne äidillesi ja puhut asiasta avoimesti, jos et äidillesi niin jollekin luotettavalle taholle jolta saat apua. Lapsesi tulevaisuus on kamala jos joutuu elämään tuollaisessa perheessä!

Tekis vaan mieli kyllä ottaa ja lähteä niin huomaispa sekin millasta on olla ilman meitä. Mutta minne sitä katoais vähäksi aikaa? Äidille en taida kehdata mennä.-apUnohda kaikenlainen huomiontavoittelu. Tee mitä lystäät, äläkä pohdi mitä miehesi tekee. Miehesikin pitää sua manipuloijana, kun kuvittelet voivasi vaikuttaa ja sitäpaitsi sehän olisi = yksi syy lisää jatkaa juomista.

En olisi piilokatkera. Laukoisin suoraan sanottavani, en mököttäisi, en kieroilisi tai manipuloisia. Minulle olisi se ja sama, että miten mies korjaisi juoppouttaan ym kunhan korjaisi. En uhkailisi erolla en mitään. Tekisin niinkuin itse tykkäisin ja eroaisin lopulta jos tykkäisin. Lapsen etu olisi se tärkein.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat