Seuraa 

Siinäpä se kysymys tulikin. Alotellaan vellillä meidän typyn kans ja miksataan 20ml maitoon aluksi. Ei viittis koko purkkia heittää poiskaan ?!

Kommentit (4)

Voiko Muksu-tuotteita pakastaa?Emme suosittele Muksu-tuotteiden pakastamista.Muksu-vellejä voi kuitenkin tarvittaessa pakastaa, mutta tuotteiden maku- ja rakenneominaisuudet ovat aina parhaimmillaan tuoreina, heti avaamisen jälkeen ja säilytysohjeen mukaisen säilytyksen ajan. Pakastaminen vaikuttaa aina huonontavasti tuotteiden makuun ja rakenteeseen. Siksi suosittelemme Muksu vellien käyttämistä tuoreena tai enintään yhden vuorokauden kuluessa tuotteen avaamisesta jääkaapissa säilytettynä. Mikäli kuitenkin haluat kokeilla Muksu-vellien pakastamista, arvioitu syötöstä ylijäävä velli tulee siirtää heti pakkauksen avaamisen jälkeen puhtaaseen pakastusrasiaan ja pakastaa tuote. Tuotteen pakastamista avatun pakkauksen yhden vuorokauden säilytyksen jälkeen ei suositella.Muksu-puurojen ja -jogurttivalmisteiden pakastamista ei suositella.

Selvisikö pakastusasia? Meillä sama probleema, ei viittis heittää pois...ja määrät on niin pieniä ettei ehditä 1 vrk syödä koko purkkia..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muksua voisi vissiin pakastaa, tosin koostumus saattaa muuttua.

Nestle ei taas suosittele pakastamista ollenkaan.Kantsii tsekata vamnistaja nettisivuilta, siellä sanotaan aika selvästi ja on muutakin hyvää tietoa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat