Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

et ihmiset haluaa nähdä kuolleen vauvan arkun kuvia ja tietää kuolinsyyn tms. hyi h*******!!!!

antakaa nyt pikkuinen edes lepää rauhassa!

Kommentit (3)

Lainaus:

Arvokkuus puuttuu jos laittaa lapsensa kuvan nettiin ja jakaa kaikki kuolemaan liittyvät yksityiskohdat luettavaksi.
totta, mutta en silti ymmärrä miksi jotkut "mässäilevät" sillä asialla. vaikka olisivatkin uteliaita. sitten sanotaan että "voi kun itkin niin luettuani ja näettyäni kuvat". jos et kestä, älä lue tai katso kuvia. eiköhän jokainen ymmärrä että niistä kuvista tulee paha olo mutta silti niitä etsitään netistä´.

esille katsottavaksi.

Arvostelu kohdistukoon siis häneen joka on tämän jakanut nettiin.Kun minulta kuoli läheinen ei tullut mieleenkään puhua siitä täällä tai muillakaan foorumeilla ei sanoin eikä kuvin, jotain kunnioitusta vainajaa kohtaan.Arvokkuus puuttuu jos laittaa lapsensa kuvan nettiin ja jakaa kaikki kuolemaan liittyvät yksityiskohdat luettavaksi.Ihminen on luonnostaan utelias ja tottakait lukee niin kuin päivän lehdet yms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minuakin vähän joskus vähän kammottaa sellainen pinnanalainen sensaationnälkä, minkä olen muka myötätuntoisista uutisten kärkkyjistä (kauhistelijoista puhumattakaan) vaistonnut.Vähän niin kuin ihmiset, jotka pysähtyvät lenkillä kurkkimaan, jos näkisivät kuinka verinen on se potilas jota ambulanssiin kannetaan.Hohhoijaa...olisikohan palstatauon aika kun rupesin näin ärtyisäksi? :P

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat