Vierailija

Pettäjässä ja petetyssä kummaskin vika.Jos toinen kuvittelee parisuhteen olevan onnellinen, niin missä on silmät ja aivot? Omassa itsessä? Jos itse on onnellinen, ei pidä kuvitella, että toinenkin on onnellinen.Aikuisten syytä kantaa vastuuta PARIsuhteesta.En jaksa enää tuota ruikutusta ja martyyriutta koskien aihetta mieheni petti. Ottakaa peili käteen!Naiset selkärankaa!Terveisin petetty nainen, jossa oli vikaa ja joka otti eron eikä ruikuttanut eikä sbotoinut isän ja lasten suhdetta eikä odota exän olevan kävelevä lompakko

Kommentit (5)

älkää vaan alentuko kuvittelemaan sellaista! Kyllä tarkoitus on, että asiat pystytään selvittämään ilman kolmannen pyörän tuomista mukaan kuvioihin. Ilman sitä kolmattakin pyörää voidaan eroon päätyä.Juuri tuollaiseksi syylliseksi voi se pettäjä saada teille surunne ja shokkinne keskellä tsempattua. Muutenkin alkaa hylättynä olemaan alemmuskompleksia, niin tuo pettäjä vaan lisää vettä kiukaalle. Saatte aivan vapaasti olla katkeria sille, joka teitä petti. Mutta aikuisena ihmisenä osaatte hallita vihaanne. Nousette koko sen tunteen yläpuolelle ja olette sen jälkeen maailman valloittajia. Koska jos tuohon pystytte, niin pystytte sen jälkeen mihin vain.Se joka sen kolmannen pyörän tuo hankalassa parisuhdetilanteessa siihen kuvioihin mukaan on syyllinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eihän syy voi koskaan olla miehessä.Pitkässä parisuhteessa ei kukaan aina voi olla onnellinen ja huonot ajat eivät oikeuta pettämiseen vaikka syytä olisikin vaimossakin. Eli syy on kyllä aina siinä pettäjässä.

Naiset luovat herkästi unelmia ja mielikuvia ja sitten kuvittelevat tietynlaisen miehen toimimaan tioetyllä tavalla. Ja kun mies ei toimikaan heidän toivomallaan tavalla eikä muutu ja tottele alkaa naputus ja kiristys ja muu- liitosta tulee huono.

Kun sitten mies pettää nainen on elämää suurempi martyyri ymmärtämättä että alunalkaen hän oli se joka ei halunnut nähdä totuutta eikä kasvaa ja hyväksyä toista sellaisena kuin tämä on.

No- ei se IHAN aina mene näin- onhan niitä patologisia paskojakin- mutta usein juuri näin. Eikä nainen kykene ollenkaan ymmärtämään omaa osuuttaan asiassa.

ja "lapsen paras" on juuri näissä tilanteissa naisen ase numero yksi. Sen kautta voi rauhassa jatkaa marttyyrin elämää- jos eväät riittää jättämään mies rauhaan niin isyys on ikuinen ripustautumiskeino miehen "sikamaisuuteen".

Voi kun naiset osais olla viisaampia:(

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat