Vierailija

taidan olla hieman tyhmä kun tällasta kyselen, mutta kysyn kuitenkin!Otin ekaa kertaa suihin ilman kondomia ja nielin myös. Nyt mua mietityttääkin voikohan ja mitäköhän sukupuolitauteja tästä aktista voi saada? Pitääkö nyt kiiruhtaa johonkin testeihin?Jos jollain tietoa niin olisin erittäin kiitollinen vastauksista!

Kommentit (12)

Mutta kannattaa tietenkin käydä vähän ajan kuluttua testeissä. Todennäköisimmät (papillooma, klamydia) eivät onneksi käytännössä tartu suuseksistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ainakin klamydia nimenomaan tarttuu myös suuseksin välityksellä!Lainaus:

Mutta kannattaa tietenkin käydä vähän ajan kuluttua testeissä. Todennäköisimmät (papillooma, klamydia) eivät onneksi käytännössä tartu suuseksistä.

Tässä lainaus Väestöliiton sivulta:"Klamydia tarttuu yhdynnässä sekä suuseksissä, jossa ei ole käytetty kondomia Se tarttuu yhtä helposti miehestä naiseen kuin naisesta mieheen. Vastasyntynyt lapsi voi saada klamydiatartunnan synnytyksen aikana, mikäli äidillä on hoitamaton klamydiainfektio. Lapsi voi tällöin saada silmätulehduksen tai keuhkokuumeen."http://www.vaestoliitto.fi/seksuaaliterveys/seksuaaliterveysklinikan_net...

"Sukupuolielimissä esiintyvä klamydia ei tartu kovin helposti suuseksin yhteydessä suuhun, nieluun. Klamydian aiheuttama nielutulehdus on harvinainen, mutta mahdollinen. Sinällään puhtaasti nielussa esiintyvä klamydian ei tiedetä aiheuttavan samoa riskejä kuin sukuelin alueella esiintyvän klamydian. Nieluklamydia diagnosoidaan nielunäytteestä erikseen viljelemällä ja tulehdus hoidetaan antibioottilääkityksellä. "

Lainaus:

Ainakin klamydia nimenomaan tarttuu myös suuseksin välityksellä!eli myös suuseksissä. Kysymykseesi on aivan mahdoton vastata, tajuat sen varmaan itsekin, koska kukaan täällä ei voi tietää onko partnerillasi sukupuolitauteja.....

No suussa tietysti jos suuseksissä sait. Eli kurkkukivut ym. Jos on nuoltu ja pussailtu sekaisin ylä- ja alapäätä, niin oireet voi olla sekä ylä- että alapäässä.

Pikku-Liisa kysyi että mistä vauvat tulee niin äiti sanoi että sieltä minne se setä työntää sen peniksen. No Liisallehan tuli hätä että "pelkään että kun minun ja Pikku-Kallen vauva syntyy niin se potkii tullessaan mun hampaat rikki".

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat