Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

5-vuotissynttäritarjottavat

Vierailija

Kertokaapas mielipiteitä. Onko hyvä näin vai kaipaako vielä jotain?Lastenkutsut (+illalla tuleville lapsille):

*hod dogit

*popcornia

*keksejä

*hedelmiä

*vaahtokarkkeja

*jätskit

*limuaSukulaisille ja muille:

*kinkkupiirakka

*sienipiirakka

*täytekakku

*porkkanakakku pellillä

*keksiä

*hedelmiä

*kahvia, teetä, limua/mehuaLapsi halusi juhlat sirkus-teemalla ja sen pohjalta suunniteltu nuo lastenjuhlien tarjoilut.

Kommentit (9)

Vierailija

Tosin en usko että nuo hedelmät tekevät kauppaansa lasten kutsuilla, ellet laita niitä kivasti coctailtikkuihin tms.Limun lisäksi myös mehua, kaikki eivät pidä hapollisista juomista.Meillä oli joskus hodareita, ja yllättävän moni ei tykännyt! Mutta eipä se sinun ongelmasi ole : )

Vierailija

tee nyt vaikka muffinsseja joihin elintarvikevärillä eri värisiä kuorrutuksia= ilmapalloja, sopii sirkusteemaan (niistä vaikka karkkinarut alaspäin). tai sitten edes pullia, jos et tosiaan voi tuota kakkua lapsiraukoille tarjota.

Vierailija

Hedelmät tosiaan on tarkoitus paloitella valmiiksi ja uskon niidenkin kyllä kauppansa tekevän. Mehua toki saa myös lastenkutsuilla halutessaan, olin vain näköjään unohtanut sen kirjoittaa ;)Täytekakkua en ollut lastenkutsuille ajatellut, koska oman kokemukseni mukaan lapset eivät sitä juurikaan syö. Ja tarjolla on kuitenkin muita herkkuja, eivät nuo muksut yleensä juhlissa niin kovin paljoa syö. Nyt tosin ekaa kertaa kaverisynttärit ja ns. uudet vieraat, niin en heistä tietenkään osaa sanoa miten kakku maistuisi. Päivänsankari oli kuitenkin itse sitä mieltä, ettei lastenkutsuille halua kakkua vaan tuota jäätelöä. Jäin nyt vielä kuitenkin tuota miettimään. Joku mainitsi kynttilöiden puhaltamisesta ja onnittelulaulusta, niin ne toki ovat mukana ohjelmassa vaikkei kakkua olisikaan. Meillä on joskus ollut sellaisia ihan ohuita kynttilöitä lapsellä jätskitötterössäkin, eli ei se kakku ainoa vaihtoehto ole mihin kynttilät voi laittaa, kun vähän käyttää mielikuvitustaan ;)ap

Vierailija

olen leiponut unelmatortun, siivuttanut sen, vatkannut päälle kermaa ja siihen nonparelleja/karkkia, jokaiselle on oma pieni kakku!!! Tekivät todella hyvin kauppansa, kaikki 13 vierasta söivät oman pikkukakkunsa. Ja ikää vierailla kuten syntymäpäiväsankarilla oli 5v.

Vierailija

Laita ihmeessä hedelmiä, valmiiksi pilkottuina. Meidän 5-v synttäreiltä loppuivat hedelmät ja porkkana+ kurkkutikut kesken :-) Vaikka oli siis myös herkkuja.

Vierailija

Lainaus:

Ei ole reilua lapsivieraita kohtaan jättää kakutta! Oma 5-v oli hyvin pettynyt, kun yhdellä ystävällä kakkua tarjottiin vain aikuisille.
Mä ehdotan myös sitä jätskikakkua, jos ei täytskäriä jaksa alkaa vääntämään. Meillä lapsi aina haluaa kermatäytekakun ja aina se on ihan hyvin kaupaksi mennyt. Myös hedelmävartaat maistuvat.

Vierailija

kohokohta kun puhalletaan kynttilät ja lauletaan onnittelulaulu.Hot dogit on karsein ruoka mitä tiedän ja samoin lapseni, koulussa on joskus ollut tarjolla viimeisenä koulupäivänä ja syömättä ovat jääneet.Sämpylä ja nakki on pahanmakuinen yhdistelmä.Lihapiirakat on parempia nakilla tai ilman.ps. minun lapset ovat olleet kummissaan jos kavereidensa juhlissa ei ole ollut tarjolla kakkua

Vierailija

Noin pienet vaan suttaa niiden nakkisämpylöiden kanssa. Laita ennemmin pikkunakkeja ja pieniä lihapullia cocktailtikkuihin juustokuutioiden, cocktailkirsikoiden, viinirypäleiden yms. kanssa. Ei pienet malta juhlissa kokonaista hotdogia syödä.Kuten aikaisemmat kirjoittajat sanoi, myös hedelmät kannattaa pilkkoa ja tarjoilla cocktailtikkuihin pisteltyinä. Taatusti tekevät kauppansa.Jätskin sijaan tarjoilisin lapsillekin kakkua. Vaikka sitten jäätelökakkua.Kaikki lapset ei juo hiilihapollista virvoitusjuomaa. Laita tarjolle myös mehua.

Vierailija

Ei ole reilua lapsivieraita kohtaan jättää kakutta! Oma 5-v oli hyvin pettynyt, kun yhdellä ystävällä kakkua tarjottiin vain aikuisille.

Uusimmat

Suosituimmat