Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (12)

Älä kuitenkaan stressaa asiasta, ei se paino ole kaikki kaikessa. Vaikuttaa siltä että paino ei vaikeuta tytön elämää millään lailla, joten älä huolehdi liikaa. Kannattaa myös miettiä millä tavoin keskustelee lapsen kanssa asiasta, voi olla arka aihe ja saattaa helpostikin pahoittaa mielensä...

tyhmä mene lasta haukkumaan! Et kuule tiedä, mitä voit aiheuttaa jo pienemmälläkin kommentoinnilla!Tv. läski syömishäiriöinen, jolle terkka sanoi, että pitäis laihduttaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alat tarjoamaan säännöllisesti terveellistä ruokaa ja jätät pullahötöt ja karkit pois. En tiedä onko paino liikaa. Kyllä ne puuttuvat neuvolassa, jos on aihetta.

Onko tuo paino ihan älytön? Koita ainakin estää painoa nousemasta, terveellistä ruokaa, ei herkkuja turhan usein ja liikuntaa, vaikka jokin uusi harrastus.

näin me tehtiin, kun pojan paino alkoi nousta. Esim. välipalaksi vain hedelmiä/vihanneksia, ei kolmea siivua leipää tms.(meidän poika söisi hiilareita aivan loputtomasti...).

liikunnallisesti erittäin hyvä. Nopea, notkea ja vahva! Mutta kun painoa vaan tulee ja tulee ja tulee...mä alan olla jo itsekin tosi huolissaan.

Musta se on hyvä konsti. Eli kuorit ja pilkot valmiiksi lautaselle ja jos et ole kotosalla niin vaikka jääkaappiin odottamaan. On hyvää muttei tule kiloja, ravintoaineita kylläkin. Mun mielestä lapsen laihdutus ei ole hyvä juttu eikä muutenkaan painosta kannattaisi puhua kauheesti, kun vaan vähän vaivihkaa tekee muutoksia ruokavalioon. Herkutellakin pitää joskus muttei mitään viinereitä tai sipsejä tms., joku karkkiaski karkkipäivänä tms.

Kysy terveydenhoitajalta onko normaalia, jos alkaa epäilyttää. Lihaksethan painaa enemmän kuin läski, voisko olla että paino johtuisi siitä? Onko lapsi muuten energinen ja hyväntuulinen?

Kun puhutte asiasta muista kertoa lapselle että rakastat häntä aina ja ehdoitta. Muistuta lastakin ettei paino merkitse kaikkea ja on pääasia että hän itse on onnellinen

Olemme jutelleet lääkärin kanssa, mutta siitäkin pian vuosi aikaa ja hän sanoi silloin, et nyt pitää alkaa olla tarkkana painonnousun kanssa. Sen jälkeen on tullut vielä monta kiloa lisää, pituutta ehkä pari/kolme senttiä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat