Tyttö 120 cm ja melkein 30 kiloa! Miten saadaan painoa alas?

Vierailija

.

Kommentit (12)

Vierailija

Älä kuitenkaan stressaa asiasta, ei se paino ole kaikki kaikessa. Vaikuttaa siltä että paino ei vaikeuta tytön elämää millään lailla, joten älä huolehdi liikaa. Kannattaa myös miettiä millä tavoin keskustelee lapsen kanssa asiasta, voi olla arka aihe ja saattaa helpostikin pahoittaa mielensä...

Vierailija

tyhmä mene lasta haukkumaan! Et kuule tiedä, mitä voit aiheuttaa jo pienemmälläkin kommentoinnilla!Tv. läski syömishäiriöinen, jolle terkka sanoi, että pitäis laihduttaa...

Vierailija

Alat tarjoamaan säännöllisesti terveellistä ruokaa ja jätät pullahötöt ja karkit pois. En tiedä onko paino liikaa. Kyllä ne puuttuvat neuvolassa, jos on aihetta.

Vierailija

Onko tuo paino ihan älytön? Koita ainakin estää painoa nousemasta, terveellistä ruokaa, ei herkkuja turhan usein ja liikuntaa, vaikka jokin uusi harrastus.

Vierailija

näin me tehtiin, kun pojan paino alkoi nousta. Esim. välipalaksi vain hedelmiä/vihanneksia, ei kolmea siivua leipää tms.(meidän poika söisi hiilareita aivan loputtomasti...).

Vierailija

liikunnallisesti erittäin hyvä. Nopea, notkea ja vahva! Mutta kun painoa vaan tulee ja tulee ja tulee...mä alan olla jo itsekin tosi huolissaan.

Vierailija

Musta se on hyvä konsti. Eli kuorit ja pilkot valmiiksi lautaselle ja jos et ole kotosalla niin vaikka jääkaappiin odottamaan. On hyvää muttei tule kiloja, ravintoaineita kylläkin. Mun mielestä lapsen laihdutus ei ole hyvä juttu eikä muutenkaan painosta kannattaisi puhua kauheesti, kun vaan vähän vaivihkaa tekee muutoksia ruokavalioon. Herkutellakin pitää joskus muttei mitään viinereitä tai sipsejä tms., joku karkkiaski karkkipäivänä tms.

Vierailija

Kysy terveydenhoitajalta onko normaalia, jos alkaa epäilyttää. Lihaksethan painaa enemmän kuin läski, voisko olla että paino johtuisi siitä? Onko lapsi muuten energinen ja hyväntuulinen?

Vierailija

Kun puhutte asiasta muista kertoa lapselle että rakastat häntä aina ja ehdoitta. Muistuta lastakin ettei paino merkitse kaikkea ja on pääasia että hän itse on onnellinen

Vierailija

Olemme jutelleet lääkärin kanssa, mutta siitäkin pian vuosi aikaa ja hän sanoi silloin, et nyt pitää alkaa olla tarkkana painonnousun kanssa. Sen jälkeen on tullut vielä monta kiloa lisää, pituutta ehkä pari/kolme senttiä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat