Saako PO.Pista jo -50% entä jonathanit -50% ulkokamppeet???

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Moiks,joko maanantaina sai popista ulkovaatteita -50%? Haalareita, 2-osaisia, fleecejä ja windstoppereita? Myös koko yökkäreitä tarvisin vauvalle 80-86cm.

Ensi talveksi etsin haalaria 92 cm. Milloin alentavat -50%? Muistaako joku viime vuodesta? Entäs milloin popin välikausivehkeet on kaupassa?Saakos jostain ticketin haalaria -50%. Kallimmalla en suostu ostamaan mielummin sitten täydellä hintaa ensi syksynä.Entä Jesper junior? Oliko toppahanskat ne vanhempaa hyvää mallia olevat hyvässä alessa? Entäs heidän haalarit. Viimeksi joku mainitsi - 30%.Kiitos hyvistä vastauksista. En viitsi suin päin lähteä ajelemaan vaikka bensa vielä halpaa onkin :8}Mistä verkkokaupasta saa haalarit ja sadeasut parhaimpaan hintaan hyvällä valikoimalla? Kotimaisista en ole mitään löytänyt.

Kommentit (9)

Vierailija

Muistaako kukaan, mitä maksaa esim. toppatakki normaalisti tai alessa? Huutonetissä näyttää olevan uusiakin pukuja myynnissä, niin tarkistaisin vain, mitä alevaatteet oikeasti maksaa.

Maanantaina olin ostoksilla, mutta muistin, että Jesper Junior on Kampissa, enkä sitten sitä Forumista tiennyt etsiä. Jäi sitten talvipuvut ostamatta. Olisiko siellä ollut muuten Legon tytön vaatteita alessa?Kiitos jos joku vastaa.

Vierailija

No, kävin sitten kuitenkin itse katsomassa P.OP:in ale-tilanteen. Ainakin Rovaniemen Polarilla ale% oli -30. Kaikki ulkovaatteet olivat -30 %. Joitain sisävaatteita sai jo - 50 %.

Eli täytyy vielä odotella.Emilii

Vierailija

ainakin kosteussuojatut toppahanskat lähtivät hintaan 4.50 e matkaan. En siis tiedä onko nää "tavalliset" hanskat mutta ei ainakaan oo tähtijonathanit.

40 prossaa näytti olevan ale prossa, äkkiseltään katsottuna oli ainakin noita asusteita, tuttaa, legoa ja esprittiä tuolla aleprossalla.

Vierailija

Miten on onko kellään tietoa. Huomenna saattais lähtee ostoksille, mutta kun matkaa lähiompään PO.P:iin on 75 km ei viitsis turhaan ajella. Himoittais se iiiiihanan violetti takki sieltä= )Emilii

Vierailija

tai sitten vaan olen saanut päähäni ostaa ensi talveksi PO.Pin haalarin meidän vauvalle. Niihin takkeihin olen ollut niin tyytyväinen että haalari kiehtoo.

Kyllä se on vaan lähdettävä katsastamaan ja ostamaan muut tarpeelliset.

Onko jesperissä toppahanskoja jäljellä enää, niitä tavallisia?

Jokohan viikonloppuna rävähtäisi - 50 vai antaako vielä odotella itseään. Perinteisesti jesperissä on jonathania ollut aina pilvin pimein ettei ihan heti ole loppuneet.Onko kellään kokemusta busino pitkiksistä? Pitkiksi kalsareiksi koululaisille ajattelin. Kestääkö haarasauma vai aukeaako jo ennen ekan päivän iltaa?

Ne julia leggarit ainakin ovat olleet kehnoja just sieltä haarassumasta ja sen vierestä ekana menee rikki vaikka polvet ja peppu ihan viel iskussa. Onkohan niissä laatu parantunut vai heikentynyt. Meillä niitä on nyt muutaman vuosi ostettu ja käytetty kesät talvet tarhassa collareiden sijasta.Vinkitelkääpä taas =)

Kiitos viestittelijöille.

Vierailija

Kyllä alesta ihan kohtuuhinnalla talvikamppeet löytyy. Nyt harmittaa, kun en käynyt myymälässä. Täältä "maalta" kun ei usein jaksa kaupunkiin lähteä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat