Vierailija

Kaksi kuukautta sitten ystäväni tarvitsi pojalleen hoitajaa kerran tai kaksi viikossa. Sovittiin sitten että otan pojan hoitoon niinä päivinä kuin tarvitsee, omieni lisäksi.Nyt on tosiaan kaksi kuukautta mennyt ja eipä ole poika kertaakaan ollut luonani. Aina on löytynyt joku joka hoitaa häntä ilmaiseksi.

Muutenkin toiminta on sellaista että unohdetaan vaan ilmoittaa että tuleeko lapsi ja milloin tulee.Ongelma onkin siinä että emme lyöneet lukkoon mitään tarkkoja päiviä, vain sen että 1-2 krt viikossa. Ja sovimme yhden päivähoitohinnan ja maksavat sen mukaan mitä poika on hoidossa. Eli penniäkään ei ole tähän päivään mennessä maksettu.Mitäs mieltä siis olette, pitääkö minun vain sietää ja aina odottaa milloin tarvii hoitoa vai voinko vain sanoa että adios, ja ottaisin jonkun lapsen joka tarvitsisi oikeasti hoitoa?Inhottaa vaan että aina suunnittelen menoni sen mukaan että poika tulee ja sitten tulee aina viesti yöllä/aamulla että ei tarviikkaa hoitoa, tai sitten sitä viestiä ei tule ikinä.Alkaa ymmärrys loppua.

Kommentit (3)

Jos lapsi on "paperillakin" vain noin vähän hoidossa, ei perheen tarvitse varmaankaan maksaa mitään itse vaan yksityisen hoidon tuki riittää. Ainakin jos teidän kunnassa on siihen kuntalisä.Ota asia rohkeasti puheeksi. Eivät ehkä ole tajunneet, miten hankalaa tuo sinulle on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja siihen myös maksu sovittujen päivien mukaan eikä niin etä maksavat jos lapsi on hoidossa. Meillä äitini ryhtyi yksityiseksi PPH:ksi hoitaakseen meidän kolmea lasta. Meilläkin hoidon tarve on vähän milloin sattuu kun teemme molemmat vuorotyötä. Meillä on äitini kanssa kuitenkin kirjallinen hoitosopimus johon on määritelty että hoitaa lapsia max 14 päivää kuussa. Jos päiviä tule vähemmän ei maksu kuitenkaan muutu miksikään. Hän saa 1500e/kk kiinteästi ja sitten vuorotyönlisät toteutuneiden hoitovuorojen mukaisesti. Kaksi kk nyt hoitanut ja marraskuussa tuli hoitopäiviä tuo 14 mutta esim. joulukuussa vain 9 joista vielä kaksi oli sairaslomapäiviä eli hoiti lapsia 6 päivänä. Sai kuitenkin saman palkan mutta lisät jäi vähäisiksi kun ei hoitopäiviä ollut. oitovuorot ilmoitetaan viimeistään edellisellä viikolla ennen kuin uusi lista alkaa.Eli teette kunnon sopimuksen vanhempien kanssa ja jos ei sovi heille niin ilmoita että otata sitten jonkun muun hoitoon jotta saat lisätuloja ja voit suunnitella omat tekemiset sovittujen hoitojen puitteisa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat