Tunnetko homoja?

Vierailija

Miten tulette toimeen homojen kanssa? Pystyttekö olemaan samalla tavalla homoparin kuin heteroitten seurassa?

Kommentit (12)

Vierailija

Homoja löytyy niin perheestä kuin kaveripiiristä. Homot on täydellisiä miehiä, niiden kanssa voi puhua kaikesta ja ne on hyvännäköisiä ja -hajuisia.

Vierailija

mukavia ihmisiä kaikki tuntemani, ei ole ongelmia heidän seurassaan. Tietysti ollaan ihan samalla tavalla heidän seurassaan kuin muidenkin!

Vierailija

...on homoja - yksi pariskunta ja yksi sinkku. En ole ikinä ajatellut, että heidän kanssaan pitäisi olla jotenkin eri tavalla kuin muiden. Enhän mä koko ajan pohdi muidenkaan ystävieni seksielämää... Kun ei sillä ole mitään merkitystä ystävyyssuhteissa.

Vierailija

Mm. isoveljeni on homo. Homojen kanssa tulen erittäin hyvin toimeen, menevät siinä missä heterotkin. Mutta lesbojen kanssa en voi sanoa samaa. Pukeutumistyylini on erittäin naisellinen ja naiseutta korostava. Käytän hameita ja pitkävartisia saappaita yms. eli täysin erilaisia vaatteita kuin lepakot. Tuntuu että kaikki puolitutut lepakot kyttäävät aina nenävarttapitkin ovat jotenkin töykeitä. Voi olla että kuvittelen osaksi(?) mutta en näe mitään syytä kaveerata lesbojen kanssa kun en tunne seurassa itseäni kovin toivotuksi.. olo on vaivaantunut

Vierailija

Kyllä, enkä myöskään tajua miksi pitäisi olla jollain lailla eri lailla. Ja siksi toisekseen: en minä ainakaan tiedä kaikista tuntemistani ihmisistä heidän seksuaalista suuntautumista.

Vierailija

Ei ole ongelmia kun ei ajattele että tuo on homo ja sitä mitä ne puuhaa pedissä. Nykyään niitä on jo vähän liikaakin. Kaikki on varmaan jo tulleet ulos kaapista, toivottavasti. En vaan halua nähdä niitten pussailua tai muuta kuhertelua, iljettävää...

Vierailija

Tunnen muutaman, ja loisto tyyppejä kaikki! Sellaiset ärsyttää, ketkä korostavat sitä liiaksi, ja mainostavat sitä koko ajan. Mikä ihmeen tarve? Miksi ei oi käyttäytyä "normaalisti" homoudestaan huolimatta, eikä tehdä siitä SUURTA numeroa?

Vierailija

Tulen yleensä ottaen varsin hyvin ihmisten kanssa toimeen. Miksi homoparin seurassa tulisi olla jotenkin toisella tavalla kuin heteroparin?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat