Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Näyttää olevan aika edullisia...

Sivut

Kommentit (30)

Jos kelpuuttaa tavallisen talon keskitason pintamateriaaleilla niin Älvsby on taatusti halvempi, sen verran on itsekin tullut vertailua tehtyä.

Tiestysti jos mitkään Älvsbyn materiaalit eivät kelpaa ja haluaa vaihtaa ne kaikki, niin silloin toki hinta menee Muuramen kanssa samoihin.Meillä on rakennusprojekti ollut suunnitelmissa pidemmän aikaa ja paljon eri vaihtoehtoja on tullut punnittua. Tällä hetkellä olemme ehdottomasti kallistumassa Älvsbyyn.

Muurametalot ovat aivan samoissa hinnoissa Älvärien kanssa, mutta suomalaisia.. Ja tilaratkaisut ainakin omasta mielestäni avarampia.Meinattiin rakennuttaa nimenomaan Muurametalo (eli sen ihmeemmin ei oo oma lehmä ojassa tän mainostamisen kanssa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja ihastuttiin tässä just siihen, miten tässä on hyvät ja toimivat tilat! Ei hukkaneliöitä.

Ja ISO keittiö. Meidän 8 hengen pöytäkin mahtuu ihan kevyesti.

Etsittiin pitkään sopivaan taloa 6 hengen perheellemme ja suurin ongelma oli yleensä just keittiön pienuus.

Samoin tässä on ihan ok kokoiset makkarit.

Toki varmasti on olemassa parempia ja laadukkaampia taloja, mutta ihan hyvin tässä kelpaa asua :)

tontti on valmiina, eikä voimia rakentaa itse, eli siksi kiinnostaa. ei olla vielä oltu yht, firmaan. saakohan niistä väliseiniä pois yms.?

Asuimme sellaisessa monta vuotta. Hinta tosin on listahintoja paljon korkeampi, jos haluaa kivan, eli missä on takka ja kunnon lattiamateriaalit jne. Firman miehet tekevät muutostöitä, seinien siirtoja jne mutta hintaahan se nostaa. Monet kuitenkin noita muutoksia teettävät.Meillä oli perustapetit, ja niistä en tykännyt, koska kun lapsiperheellä ne nuhjaantuivat, ei niitä saanut millään puhtaaksi, vaan piti tapetoida uudestaan. Mutta se niiden (silloin) tarjoama puulattia (lisähinnasta) oli kyllä erittäin hyvä. Ja pohja oli lapsiperheelle hyvin suunniteltu.

maksoivat tasan saman verran, kun kilpailutettiin molemmilta taloilta keskisuuri, puolitoistakerroksinen talo tulisijalla. Tai siis hintaeroa oli jotain vähän toista tonnia, mikä talobudjetissa on yhtä kuin ei mitään..Tämä siis Pohjanmaalla vuoden 2007 lopulla.-21- (tjtn)

- Huonot tilaratkaisut

- Matala huonekorkeus

- Halvat ruotsalaiset komponentit, mm. sähkörasiat surkeita

- Kostea tilat pommeja. Ei laattaa vaan muovimattoa. Kosteat tilat ovat yksi talon tarkimmin tehtävissä kohteissa ja siitä ruotsalaiset ovat juuri tinkineet.Jos haluat avaimet käteen taloa, niin harkitse vaikka Design- taloa tai vastaavaa laaduksta toimittajaa. Viimeistään se kannattaa sitten, kun taloa on myymässä!

noita avaimet käteen -taloja.Älvarilla ei ole vain yhtään pohjaa, joka olisi missään määrin meille toimiva. Ahtaan oloisia ja se kylppärimoduli on aina samanlainen viipale siellä perällä. Muokkaus ei kai hirveästi onnistu, koska hinta on siksi edullinen kun ne on samanlaisia legopalikoita kaikki osiot.Jos jonkun valmiin valitsen, niin luulen että Avainkoti olisi meidän valinta, pohjat ainakin toimivampia.

vesieristyksiä kylppäreissä omasta takaa?

Sehän olis rakennusmääräysten vastaista.Sukulaisellani ko. talo ja täytyy sanoa että ei kyllä ole mikään kovin kaksinen tilaratkaisuiltaan eikä sisäasultaan.

Olen myös vieraillut Muurame-talossa (2 kpl) ja Design-talossa sekä Kastellin valmiskodissa ja ovat mielestäni huomattavastti kivemman oloisia. Ei niin matala sisäkatto mm. mikä tekee todella ahtaan oloiseksi.

MUTTA koska heillä oli (ainakin silloin) kahden vuoden jono toimituksessa, unohdimme koko homman..

Tämä oli Hämeessä, en tiedä sitten miten muualla Suomessa toimitusajat on.Niin ja vaikka se hinta siinä hinnastossa on aika pieni, niin aika paljon siihen kyllä tulee kaikkea extramaksua sen päälle. Esim. takasta, terassista ja eri pintamateriaaleista sekä autotallista.Laskimme, niin esim. Muurametaloilta sai kattavamman paketin samaan hintaan ja pintamateriaalitkin olivat ihan toista luokkaa.

Emme tosin ostaneet kumpaakaan.

Mutta kannattaa vertailla noita ja niiden toimitussisältöjä..

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat