Kummalle laivalle lasten kanssa Silja Serenade vai Viking Gabriella?

Vierailija

Kummassa parempi ruoka, entä leikkipaikka.

Kokemuksia Gabriellan luxA hytistä?

Kommentit (7)

Vierailija

siellä ollut niin ala-arvoista palvelua, että en enää siljalle mene. Viikkaria ei olla vielä käyty katsastamassa, eli siitä ei kokemuksia (viimeksi vikingillä joskus 90-luvun alussa...). Mutta tarkoitus on kyllä lähteä tsekkaamaan millainen viikkari on nykyään, olen kuullut paljon hyvää!

Vierailija

serenadesta ja symphonysta. En osaisi enää matkustaa laivalla jossa ei ole tuota "promenadea" eli sitä kävelykatua. Jotenkin paljon selkeämmin löytää kaiken, ei ole sellainen sokkeloinen. Mielestäni myös serenadella ja symphonylla on hyvät (parhaat?) lapsien leikkipaikat.

Vierailija

Olemme ennenkin olleet sillä ja nimenomaan tuossa LXA hytissä. Pienempään en enää suostu menemään. Se on 20 m2, parivuode, iso lisävuode, pinnasänkykin mahtuu hyvin.Ja hytti on ihan keulassa, isot ikkunat suoraan kulkusuuntaan. Voisi sanoa että laivan parhaat näkymät. Ja kun pienten kanssa matkustaa, ei iske klaustrofobia jos joutuukin hytissä olemaan enemmän.Ruoka ollut ihan ok ja samoin leikkipaikka. Kummassakin.

Vierailija

Sen verran voi kotiin päin vetää.Jos haluaa matkallansa palvelua, niin Viikkari ehdottomasti. Jos ei niin välitä siitä sanooko myyjä hymyillen "kiitos" tai "ole hyvä", niin sitten Siljalle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat