Onko nyt huono aika myydä huutiksessa??

Vierailija

kun on alet... koskas alkaa huutis taas vilkastua?

Kommentit (10)

Vierailija

Merkkivaatetta törkeen halvalla mullakin oli myynnissä. Ajatuksella, että saa pois nurkista. "Tienata" en niillä ajatellut vaan, että saa nimellisen korvauksen vaivannäöstä ja ostaja iloisen mielen edullisesta löydöstä. Mut kun ei niin ei!!

Vierailija

Ja etenkin kaiken maailman krääsä! :-OMutta ymmärrän kyllä jos merkkivaatteet ei mene kaupaksi, siis minäkin katson niitä välillä, mutta sitten kun tullaan kohtaan postikulut, niin päätän että antaa olla.

Tämä ei ole tietenkään huutis myyjän vika, mutta jäähän se silti ostajan maksettavaksi, eli jos ostan 3e farkut, ja siihen tulee 8,50e päälle postikuluja, niin eipä ne sitten enää mitään kovin edullisia ole.

Vierailija

Toiset postittaa halvalla, toiset taas käyttää perushintoja, vaikka kannattaisi jo yhden pikkusatsin kanssa harkita erilaisia edullisia tapoja lähettää.Monesti ei liiku mikään, sitten taas menee pari viikkoa ja joku tarvitsija löytää etsimänsä ja tulee enemmänkin huutoja.

Vierailija

yleensä paidat 10€--> ja housut 15€--> (esim. Benetton, esprit, elle, marimekko jne.)

Ja aina riski ettei sovikaan tai on muuten väärän kokoiset. Samoja vaatteita kirppiksillä 1 - 2€ ja voi mallailla päälle, joten olen alkanut suosimaan kirppiksiä huutiksen sijaan. Hyvin käy kauppa siellä vaikka on alet!

Vierailija

tosi hyviä vaatteita kokoa 38 ja 40 Oulun punaisen ristin Kontti-myymälään, sieltä voi hakea halvalla! Eivät menneet huutiksessa. Esprit, part two, tommy hilfiger, ym laadukkaita vähän pidettyjä naisten vaatteita + nike, esprit, casall jumppavaateita.

Vierailija

Tuntuu ettei huutiksessa mene enää yhtään mikään kaupaksi, millään hinnalla:/ Ilmaiseksi kait pitäis kaikki antaa ja maksaa vielä itse postikulutkin!? Mielummin minäkin annan sitten ilmaiseksi omille ystävilleni:)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat