Seuraa 

saako tuloksia aikaan eli onko hintansa väärti

Kommentit (6)

Se on hyvä niihin tilanteisin kun ei jaksaisi kuntoilla muuten, mutta ei korvaa muuta liikuntaa kokonaan.Esimerkiksi joogaosiota en voi suositella muille kuin sellaisille, jotka harrastavat joogaa muutenkin - liikkeet on selitetty niin heppoisesti että monet ovat aloittelijalle liian vaikeita (kun ei tiedä mihin pitää kiinnittää huomiota jotta pysyy tasapainossa yhdellä jalalla yms.) Monet joogaliikkeet on kivampi tehdä ilman tasapainolautaa, mutta sillä on kiva käydä kokeilemassa millaiset pisteet tänään saa tasapainon pitämisestä.Lihaskuntoliikkeistä jotkut on kivoja ja tehokkaitakin. Hulavanteen pyörityksellä saa äkkiä hien.

jaksaako sillä kuntoilla ja vielä niin, että saisi painon putoamaan ja lihakset parempaan kuntoon. Wii + lauta maksaa kuitenkin yhteensä useamman sata euroa enkä pölynkerääjäksi haluaisi hankkia

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli jos käyttötarkoitus on tuo niin siinä tapauksessa toimii erinomaisesti :)Oikeasti täällä odotellaan että lapset vähän kasvaa, ei ole oikein ajankohtainen lelu meillä mutta jatkossa varmaan pompitaan koko perhe. Tykkäisin itse liikkua sen avulla, mutta koko ajan on joku hihassa roikkumassa.

siihen tulevaa tasapainolautaa? Maksaa noin 100 e jos Wii on valmiiksi. Harrastan paljon liikuntaa, tuo Fit on ns ekstraa. Ehkei aerobisena liikuntana ole maailman tehokkain, mutta tasapainopeleillä, joogalla ja lihaskuntopeleillä pääsee kyllä kuntoon. Vatsanelueelle on tosi tehokasta!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat