Vierailija

mulla on kantapäässä syylä. Se ei lähde pois verruxinilla, eikä kynsisaksilla leikkelemällä, mikään ilmastointiteipinpala siinä ei edes pysy. Se on juuri siinä kantapään takareunassa pahimman kovettuman kohdalla. Kaipa mun on pakko mennä lääkäriin, mutta mistä mä löydän lääkärin, joka osaa tehdä sille jotain? Terveyskeskukseen lienee turha mennä? Minkä alan asiantuntija tämän hoitaisi vaikka mehiläisessä tai muussa lääkäriasemassa?

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on niin monia että menisi monta kyiä tuohon jäädytysjuttuun. Ovat ihan kynsien vieressä. Leikkelen välillä niitä kynsisaksilla, mutta poishan ne ei sillä lähde. Ovat olleet jo vuosia...

jossa pullosta otetaan kylmäainetta töppöön ja sillä yritetään jäädyttää syylää, mutta se ei jotenki nmene tarpeeksi syvälle, vaikka koittaisin kynsisaksilla leikellä syylää paremmin esille. mitään voidetta en ole koettanut, tuo on niin syvällä, ettei sen ole väliä.Mietin kyllä sitäkin, että antais vaan olla ja odottais sen häviämistä, sillä syylä ei ole kipeä. Mutta mun tekee mieli uimahalliin, enkä kehtaa mennä, jos mulla on jalkapohjassa syylä. Vai tartuttaako se?

aikoinaan syylä jalkapohjasta jäädytettiin, olin alaikäinen ja äiti sen ajan hommas, varmaan piti olla lähete kuten poleille yleensä. En tiedä.Luontaistuotekaupasta saa syyliin auttavaa lääkettä, mikähän se sieni oli mitä siinä on, mutta hyvää sekin.ja aikahan sen syylän sieltä kadottaa, kuivaa pois parissa vuodessa mutta tietysti jos vaivaa, on kipeä tms niin poishan se tarvii saada nopeammin.

Mulla on ollu iso syylä monta vuotta jonka kanssa oon yrittäny kaikkea mahdollista. Mutta nyt se vihdoin on lähes poissa kiitos helmen jalkahoitospecialistin. Unohda läärätit ja mene ekspertille joka hoitaa jalkoja työkseen. Eikä minnekään perus kosmetologille vaan oikeelle jalkahoitajalle. Nillä kun on ihan omat kikkansa. Lycka till!

Kyllähän se yleislääkärin kautta on mentävä erikoislääkärille, mikset voi soittaa tk:seen tai yksityiselle lääkäriasemalle ja lähteä etenemään sieltä? Kyllä ne ihmiset ainakin eteenpäin osaa neuvoa.

Syylä oli siis jalkapohjassa ja tosi iso. Aika monta jäädytyskertaa tarvittiin, mutta lopulta syylä irtosi. Kuoppa vain jäi kantapäähän. Muihin syyliin on tepsinyt ilmastointiteippi. Jalkapohjassa se ei oikein pysy,

Meillä tytöllä oli varpaass tosi sitkeä syylä. Mutta apteekin typpijäällä (smaa kuin lääkäritkin käyttää) lähti jouduttiin kyllä tekemään muistaakseni ainakin kolme kertaa jäädytys ennen kuin tipahti.

Kokeile nyt Verruxinin lisäksi sitä apteekin jäädytyspakkausta, sillä multa lähti paha syylä. Wurther tai jokin sellainen oli valmistajan nimi. Lääkäri voi syylän leikata pois ja sattuu jalkapohjasta ihan sairaasti, se puuduttaminen nimiittäin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat