Vierailija

Lapset olisivat heinäkuussa 3,5 vuotta ja 10kk. Lähtisitkö Saksaan kahdeksi viikoksi asuntoautolla tuon ikäisten kanssa? Tarkoitus olisi lentää Saksaan ja vuokrata sieltä asuntoauto.Jos jollakula on kokemusta autoilusta tuonikäisten kanssa, niin kerrohan kokemuksiasi!

Kommentit (4)

Lapset tosin olivat vähän vanhempia, 2v, 3v ja 4v. Joten vilinää kyllä riitti.Ajoimme jo Suomesta appiukon autolla Ruotsin ja Tanskan läpi Saksaan, olimme viikon, ajelimme ympäriinsä (Belgia, Luxemburg) ja tulimme Puolan ja Balttian kautta takaisin Suomeen.Reissu meni tosi hyvin. Lapsista oli ihanaa olla autossa meidän vanhempien kanssa. He katsoivat välillä matkatv:stä ohjelmiaan, kuuntelivat välillä kuunnelmia ja katselivat meidän kanssa maisemia. Kävimme huvipuistossa, parissakin eläintarhassa, maatilalla ja tietysti monella retkeilyaluella ja ravintolassa.Ihana loma, ensi kesäinen on jo suunntelmissa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vähän eri luokkaa kuin 20 vuotta sitten, on jääkaapit, keittoliedet, parivuode + lisävuode ja suihkukin ( tosin vesivaraajaa syö kamalasti suihkuttelu asuntoautossa), eli ei se juuri pienestä hottelihuoneesta eroa. Lasten peput ym. saa kätevästi pestyä asuntovaunun omassa vessassa/suihkussa, ruuat kulkee mukana ja ne saa lämpimäksi, joka kokattua, omassa asuntoautossa. Itse asiassa on monessa kohtaa kätevämpää kun hotellimatkailu. Auto on parkkeerattu parkkipaikalle, kun kierrätte jotain pikkukaupunkikohdetta, ja siitä vaan autolle hakemaan varavaatteita tai peseytymään jonkun kakkavahingon tms. sattuessa...Kaikki tavarat, vaatteet ja eväät kulkee siis autossa mukana.Ja leirintäalueet ovat Keski-Euroopassa myös aika erilaisia kuin meidän rämeikköiset suomalaiset leirintäalueemme. Isoimmista löytyy uima-altaat, suihkutilat ja pukuhuoneet, siistit, huolletut vessat, baarit, kaupat ja ruokaravintolat...Hyvää matkaa vaan teille!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat