Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olisi sopivin edustamaan Suomea, sehän pressan tehtävä nykyisellään lähinnä on.

Kommentit (28)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sauli Väinämö Niinistö (s. 24. elokuuta 1948 Salo) on seuraavan kerran presidenttiä valittaessa tammikuussa 2012 jo lähes 64-vuotias ukonkäppänä joten en äänestäisi.Presidentin toimikausi on 6 vuotta ja kauden lopussa meillä olisi 70-vuotias papparainen pressana joten kiitos ei kiitos.Oma isä on nyt 70-vuotias joten vertaan häneen ja muihin ikäisiinsä ja ehdoton ei.Tämä Saukon "nuorennusleikkaus" naimalla 31-vuotias nainen ei estä näkemestä metsää puilta. Pari tenavaa pikavauhtia niin ukkelia suuri yleisö ehkä erehtyy luulemaan nuoreksi mutta av-mammat ei unohda faktoja, eihän.

Joten näen Saulin (niinkuin vmevaaleissa) ainoaksi vaihtoehdoksi ketä äänestää. Tällähetkellä millään muulla puolueella ei ole antaa mitään konkreettista johtajahahmoa vaaleihin. Keskusta ja varsinkin demarit ovat kuolemanporteilla. PS tekee nousua ja vihreät kuolevat omaan mahdottomuuteensa. Yhden asian puolue (vihreät) eivät tule kauaa pysymään "pää pinnalla" jos ei jotain radikaalia tapahdu. Vihreät kun eivät edes oikeastaan ole mitään vihreitä vain ja ainoastaan "kuka maksaa eniten, me ollaan samaa mieltä"Mutta löpinöiden jälkeen vastaan Sauli tai Soini

Vaikka demareita muuten äänestänkin, niin presidentinvaali koskee henkilöä, ja Sauli Niinistö on ylivoimaisesti pätevin ja sopivin presidentiksi.

vaikka kokoomusta en ole koskaan äänestänyt, enkä koskaan tule äänestämäänkään. Mutta pressanvaalit ovat henkilö- eikä puoluevaalit.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat