Vierailija

Olen käynyt vain Etelä-Amerikassa, pohjoisesta ei mitään kokemusta. Kertokaa kokeneemmat, mitkä ovat must see-kohteita ja olisiko ideoita hyvistä ravintoloista.

Kommentit (11)

Oltiin varauduttu talvivaatteilla, ja sitten siellä tulikin yllättäen joku aivan ihmeellinen lämpöaalto, jota paikallisetkin ihmetteli. No, piti lähteä ostamaan kesävaatteita :). Mutta tämä varmaan aika harvinaista!

Varmaan palstan hc-reissumammojen mielestä kliseinen turistipyydys : )) ...jonot on joskus melko pitkät, mutta on se vaan käymisen arvoinen paikka. Huikeet näkymät.Metropolitan museo on upea, samoin Grand Central Station on hieno paikka ...vaikka ei siellä mitään tekemistä oo, mut kantsii piipahtaa metrolla katsastamassa.Metrolla kannattaa liikkua - kulkee joka paikkaan ja on edullista.Jos on nättiä ilmaa, niin Pier 17 on kiva käyntikohde.Yks kiva ravintola on Tony's Times Squaren liepeillä (43rd Street between 6th and 7th Avenue). Siellä on kiva tunnelma ja loisto palvelu, ja sikahyvää ruokaa!!! Menu on siitä erikoinen, että annokset on superisoja ja ne on tarkoitettu vähintään kahdelle. Pöydän saa ainakin viikolla ilman varaustakin ainakin jos jaksaa notkua baarissa jonottamassa jokusen aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hinta on vähän korkeampi kuin keltaisilla takseilla. Menimme hotellilta kentälle tälläisellä *limolla* Palvelu oli todella hyvää. Ei tarvinnut itse kantaa matkalaukkua kuin vasta check-inn jonossa kentällä.

Kuski haki matkalaukuille kärryn kentällä ja roudasi kärryn vielä jonoon asti.Suosittelen limopalvelua.

jollekin Manhattanin näköalapaikalle pääsyyn, muistaakseni esim. Rockefeller center. Ota selvää, milloin aurinko laskee siellä ollessasi, ja varaa aika siten, että näet auringonlaskun. On HUIKEA NÄKY kun valot syttyvät pilvenpiirtäjiin!

"limo" ei siis välttämättä ole limusiini, vaan siisti tilaustaksi, joka tulee halvemmaksi kuin keltaisen taksin käyttö. Ainakin me saimme käyttöömme kunnolla englantia osaavan kuskin, joka tunsi paikat ja osasi antaa vinkkejä käyntikohteista. Otimme kortin talteen seuraavaa vierailua varten.MoMa ja etenkin sen museokauppa on ehdoton käyntikohde, samalla alueella on paljon muitakin kiinnostavia museoita. Osuimme paikalle päivän, jolloin itse MoMa oli kiinni, mutta kauppa riitti täysin!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat