Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi meitä duunareita haukutaa?

Vierailija

Asumme omakotitalossa kaupungin laitamilla. Lapsemme ovat olleet kotihoidossa kaksi vuotta. Meillä ei ole hienoa autoa, mutta talokin on melkein maksettu.Mikä tekee meistä huonomman kuin akateemisesti koulutetut? Ei opintolainaa, kuukausi palkka pienempi, mutta niin myös menot!!!

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Kuka haukkuu? Eikän nyt juuri ole itketty monta vuotta sitä, ettei perusduunareita (putkimiehiä, hoitajia, siivoojia, liinja-autokuskeja...) ole tarpeeksi?Henk koht en ymmärrä ihmisiä, jotka eivät ole kiinnostuneita oman korttelin ulkopuolisista asioista, mutta näitä löytyy kyllä akateemisistakin ihan siinä missä duunareista.Terv. FT

Vierailija

ei taira duunarit kovin laiskoja olla kun 8h päiväs tekevät ruumiillista työtä...eiköhän se tietokoneella istuva oo laiska ennemmin?

Vierailija

Siis miten tuo omakotitalo kompensoi sitä, että olette duunareita? Me taas olemme akateemisia ja asumme kerrostalossa, so what? Eikä meilläkään ole hienoa autoa, vaan 15 vuotta vanha romu.

Vierailija

Jotkut ei voi käydä koulua kun pitää ansaita rahaa pakosta. Kaverini joutu lopettaa koulun koska piti pitää huolta pikkusisaruksista kun vanhemmat joi ja hän on sitten varmaan tyhmä ja laiska?

Vierailija

Mä en ainakaan hauku, aika iso osa akateemisista tutkinnoista on pelkkää hölynpölyä, t. akateeminen. Duunarit ovat ilmeisesti monesti rikkaampia kuin akateemiset, lukuunottamatta ekonomeja, lakimiehiä ja lääkäreitä.

Vierailija

akateemisessa maailmassa osoittaa oma paremmuutensa. Palkallisestihan duunarit ovat jo pääsääntöisesti menneet reilusti ohi.Erityisesti jos huomioi sen, että akateemisten pitää ostaa kaikki elämän "perustarvikkeet" kovassa kiireessä lainalla ja maksavat sitä lainaa 25 vuotta, jonka duunari on jo ehtinyt tienata, töäytettyään 32 v.Haukkuja ei tulisi, jos akateemisten palkka palautettaisiin tasole, jollainen se oli viel ä70-luvun alussa suhteessa anntilan kassaan. Akateeminenhan tienasi tuollaoin noin 4 kertaan sen mitä kassatyttö. Tarkoittaisi nykypalkassa siis 7500 €/kk. Akateemisten palkka kun on noin puolet tuosta.

Vierailija

taitaa tämän esimerkin mukaisesti juuri se duunari olla se laiskempi. Tekee työtä, jota voi tehdä hiukan helpommalla, eikä jaksa eikä vaivaudu ajattelemaan vaikeampia asioita, jotka ovat sitä oikeaa työntekoa.Fyysinen työ on monesti laiskuuden synonyymi, koska paljon vativampaa on käsitellä asioita joita ei muutama vuosi sitten ymmärtänyt ja joita ei suurin osa kansakunnasta osaakaan. Jos ei omaa aloitekykyä ja päättäväisyyttä ja ahkeruutta vaikeiden asioiden selvittämiseen, niin voi sitten tehdä niitä duunarihommia. Se duunarihomma on todellakin se laiskempi vaihtoehto.

Lainaus:

ei taira duunarit kovin laiskoja olla kun 8h päiväs tekevät ruumiillista työtä...eiköhän se tietokoneella istuva oo laiska ennemmin?

Vierailija

siihenhän tämä asia lopulta pelkistyy, että kun ihminen jättää koulunsa käymättä niin se joko ei PYSTY käymään koulua, eli on tyhmä, tai se ei VIITSI käydä koulua, eli on laiska.Kumpi näistä ominaisuuksista nyt on se, missä ei ole mitään paheksuttavaa?

Vierailija

Vastausta en tiedä ja olen itse samaa miettinyt monesti. Tunnen itseni suht asialliseksi ja ainakin tavoiltani sivistyneeksi ihmiseksi, vaikka "vain" sairaanhoitaja olenkin.Rahallisesti emme myöskään kuulu huollettavien ryhmään, joten emmeköhän veroja perheenä ihan kiitettävästi makselemme.Reimatec ei ole meillä kuitenkaan haalarimerkkinä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat