Vierailija

Asumme omakotitalossa kaupungin laitamilla. Lapsemme ovat olleet kotihoidossa kaksi vuotta. Meillä ei ole hienoa autoa, mutta talokin on melkein maksettu.Mikä tekee meistä huonomman kuin akateemisesti koulutetut? Ei opintolainaa, kuukausi palkka pienempi, mutta niin myös menot!!!

Kommentit (17)

Kuka haukkuu? Eikän nyt juuri ole itketty monta vuotta sitä, ettei perusduunareita (putkimiehiä, hoitajia, siivoojia, liinja-autokuskeja...) ole tarpeeksi?Henk koht en ymmärrä ihmisiä, jotka eivät ole kiinnostuneita oman korttelin ulkopuolisista asioista, mutta näitä löytyy kyllä akateemisistakin ihan siinä missä duunareista.Terv. FT

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis miten tuo omakotitalo kompensoi sitä, että olette duunareita? Me taas olemme akateemisia ja asumme kerrostalossa, so what? Eikä meilläkään ole hienoa autoa, vaan 15 vuotta vanha romu.

Jotkut ei voi käydä koulua kun pitää ansaita rahaa pakosta. Kaverini joutu lopettaa koulun koska piti pitää huolta pikkusisaruksista kun vanhemmat joi ja hän on sitten varmaan tyhmä ja laiska?

Mä en ainakaan hauku, aika iso osa akateemisista tutkinnoista on pelkkää hölynpölyä, t. akateeminen. Duunarit ovat ilmeisesti monesti rikkaampia kuin akateemiset, lukuunottamatta ekonomeja, lakimiehiä ja lääkäreitä.

akateemisessa maailmassa osoittaa oma paremmuutensa. Palkallisestihan duunarit ovat jo pääsääntöisesti menneet reilusti ohi.Erityisesti jos huomioi sen, että akateemisten pitää ostaa kaikki elämän "perustarvikkeet" kovassa kiireessä lainalla ja maksavat sitä lainaa 25 vuotta, jonka duunari on jo ehtinyt tienata, töäytettyään 32 v.Haukkuja ei tulisi, jos akateemisten palkka palautettaisiin tasole, jollainen se oli viel ä70-luvun alussa suhteessa anntilan kassaan. Akateeminenhan tienasi tuollaoin noin 4 kertaan sen mitä kassatyttö. Tarkoittaisi nykypalkassa siis 7500 €/kk. Akateemisten palkka kun on noin puolet tuosta.

taitaa tämän esimerkin mukaisesti juuri se duunari olla se laiskempi. Tekee työtä, jota voi tehdä hiukan helpommalla, eikä jaksa eikä vaivaudu ajattelemaan vaikeampia asioita, jotka ovat sitä oikeaa työntekoa.Fyysinen työ on monesti laiskuuden synonyymi, koska paljon vativampaa on käsitellä asioita joita ei muutama vuosi sitten ymmärtänyt ja joita ei suurin osa kansakunnasta osaakaan. Jos ei omaa aloitekykyä ja päättäväisyyttä ja ahkeruutta vaikeiden asioiden selvittämiseen, niin voi sitten tehdä niitä duunarihommia. Se duunarihomma on todellakin se laiskempi vaihtoehto.

Lainaus:

ei taira duunarit kovin laiskoja olla kun 8h päiväs tekevät ruumiillista työtä...eiköhän se tietokoneella istuva oo laiska ennemmin?

siihenhän tämä asia lopulta pelkistyy, että kun ihminen jättää koulunsa käymättä niin se joko ei PYSTY käymään koulua, eli on tyhmä, tai se ei VIITSI käydä koulua, eli on laiska.Kumpi näistä ominaisuuksista nyt on se, missä ei ole mitään paheksuttavaa?

Vastausta en tiedä ja olen itse samaa miettinyt monesti. Tunnen itseni suht asialliseksi ja ainakin tavoiltani sivistyneeksi ihmiseksi, vaikka "vain" sairaanhoitaja olenkin.Rahallisesti emme myöskään kuulu huollettavien ryhmään, joten emmeköhän veroja perheenä ihan kiitettävästi makselemme.Reimatec ei ole meillä kuitenkaan haalarimerkkinä.

ne sisarukset olisivat svoineet saada ihan oikean, aikuisen sijaisvanhemmankin...

Lainaus:

Jotkut ei voi käydä koulua kun pitää ansaita rahaa pakosta. Kaverini joutu lopettaa koulun koska piti pitää huolta pikkusisaruksista kun vanhemmat joi ja hän on sitten varmaan tyhmä ja laiska?

Noi korkeesti koulutetut luulee olevansa aina parempia kun muut. Oon huomannu että ne jotka on koulutettuja ja hyväpalkkasessa työssä ni on eniten veloissa ja luottokortti helvetissä kun kaikki maksetaan kortilla eikä käteistä ole ikinä. Toisekseen ne jotka opiskelee 30 vuotta ja saa heti hyväpalkakkasen työ ni ei tajuu sitä että ne jotka on kerenny olee duunissa sen 30 vuotta ni niillä saattaa olla jo isompi palkka kun sillä koulutetulla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat