Vierailija

soita poliisit.

Sivut

Kommentit (23)

Yksikerroksinen on paras ja kaksikerroksinenkin menettelee, mutta että kolmikerroksinen torni, jossa ilmeisesti neliöitäkin sangen vähä. Huhhuiiii!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meilläpä on myös kolmikerrosratkaisu.. ei ny mikään torni, vaan ihan tavallinen rintsikka.Ja KOLME pientä lasta, josta 2 nuorinta ovat kaksoset! Voi meitä raukkoja.. Eiköhän jokainen tee itse sen päätöksen missä ja miten haluaa asustaa.. Eikä siihen tartte tulla kenenkään, hyvää tai pahaa tarkoittavan, lässyttämään.. Huh.

mutta musta on kiva, että olkkari on eri kerroksessa kuin lastenhuoneet ja kylppäri. Voi kutsua ihmisiä istumaan iltaa ja siivota vaan sen olkkarin, muiden kerrosten sotku pysyy siellä.Ei portaiden kulkeminen nyt niin vaikeeta ole, että siitä saisi sellaisen ongelman ettei elämä voisi olla kovinkaan helppoa.

Joissakin asioissa yksitaso olisi parempi, mutta on tosi kivaa, että lapsilla on nyt isompina ihan oma kerros.Pyykkien käsittely on ainoa tosi hankala juttu. Pesutilat ovat kellarissa. Vaan tekeillä on pyykkikuilu :)

tulee olemaan vaikeaa!Huh heijaa. Tiedän kyllä monta muuta juttua, jotka vauvaperheessä voivat olla aika paljon haastavampia kuin muutamat portaat.

Ja mistä muuten tiedät, että "sisaruksia syntyy"? Oletko joku selvännäkijä vai? Ehkä he eivät saakaan lisää lapsia tai - voi kauhistus - HALUA edes lisää lapsia tornitaloonsa.

Ja lapsia neljä. Lapset muutettaessa pari kuinen vauva, 2½v, 4½v ja 6½v. Ja muutettiin kaksi kerroksisesta kolmi kerroksiseen ihan koska haluttiin vanha rintamamiestalo ja mahdollisuus että voidaan jakaa perhettä eri kerroksiin jos tarvetta. Meillä kun on vuorotyöt niin on kiva että nukkuva vanhempi voi olla eri kerroksessa nukkumassa kun muu porukka jne.Meillä yläkerrassa lasten huoneet, keskikerroksessa keittiö, olkkari ja meidän makkari ja kellarikerroksessa kotihoidontilat, kylppäri sauna, meiehn verstas ja oleskeluhuone. Ja tämä toiminut loistavasti eikä todellakaan olla muuttamassa pois ennen kuin lapset ovat lentäneet pesästä jos sittenkään. Meillä kun lapset tottuneet portaisiin jo pienenä ei heillä ole mitään ongelmia liikkua niissä. Nyt 1½v jo kulkee sujuvasti ylös ja alas portaissa eikä turvaportit ole enää käytössä. Niille oli tarvetta lähinnä kun vauva opetteli liikkumista ja otti ensi askelia. Heti kun meno oli varmaa sai ruveta portaissa kulkemaan ja parissa viikossa ei tarvinnut enää edes vahtia. Minusta on ihanaa kun lasten kaikki lelut yms. ovat yläkerrassa niin pysyy yleiset tilat siistimpinä. Samoin kuin se että sauna jampyykkijutut ovat omassa kerroksessaan. Voi rauhassa olla pyykkiä kuivumassa monta telineellistä vaikka tulisi vieraita kun ei siellä kellarikerroksessa ole tarvetta oleskella ja jos taas saunotaan voi lapset laittaa ylös nukkumaan eikä häiriinny vaikka olisi enemmänkin meteliä. Myös se on hyvä että mies voi katsella kellarikerroksessa sotaleffoja yms. mitä lasten ei tarvitse nähdä sillä jos katselisi tässä olkkarissa niin vaikea olisi lapsia kieltää menemästä olkkarii.Eli miusta kolmikerroksisuudessa on paljon enemmän hyvää kuin huonoa.

meillä on talo neljässä kerroksessa ja neljä lasta löytyy. Sujuvasti kuljetaan kaikki rappusia pitkin ja tarvittaessa voi siivota vaikka vain kaksi kerrosta ja vetää ovet kiinni muihin kerroksiin ja siivota ne toisella kertaa. Neliöitä 250.

että eivätkö nuo monikerros-ratkaisut ole TURVALLISUUSRISKI lapsiperheessä. Jos tyyliin alle eskari-/kouluikäistä lasta ei juuri päästetä pihalle niin, ettei äiti näe häntä tai hänen ei anneta olla yksin kotona, niin miksi eri kerroksessa oleminen on turvallista. Eikö asiaa voi melkein verrata siihen, että lapsi olisi kerrostalossa yläkerroksen huoneistossa yksin?

Minkä ikäisten lasten annatte sitten oleskella ja olla eri kerroksessa kuin missä itse olette? Ja päästäisittekö nämä lapset ulos sellaiseen paikkaan, johon teillä ei ole näköyhteyttä?

sen jälkeen on tullut vielä lisää vauvoja, ei tämä nyt musta mitään ihmeellistä ole, lapset on oppineet kulkemaan portaissa heti, kun oppivat kävelemään (kuopus heti kun oppi konttamaan 10kk ikäisenä), yksi on tullut vähän pahemmin portaat alas (seurauksena kuhmu ohimossa), muut eivät ole edes pahemmin horjahdelleet.Parempi vaan, kun ei ole kaikki samassa näköyhteydessä, muakin pidetään maailman siisteimpänä ihmisenä, mutta eipä vieraat pahemmin meidän kellarikerrosta ole nähneetkään:)

sitä kauhistelemaan. Itsekin aloin kyllästyä kerrosten välillä ramppaamiseen vauvan ja taaperon kanssa. Nyt uudessa 1krs omakotalossa minusta elämä on helpompaa lasten kanssa, mutta kukin tavallaan.

Meidän kolme lasta ovat koko ikänsä asuneet 2- tai 3-krs talossa eikä koskaan ole tapahtunut mitään tuollaista, vaikka nämä kaksi nuorinta ovatkin suht villejä tapauksia. Kun ovat aina asuneet talossa jossa on portaat, eivät ne portaat ole mikään jännä ja ihmeellinen juttu, ja portaissaliikkumistaitokin kehittyi kaikilla jo varhain. Sen sijaan jos meillä joskus kyläilee lapsia, jotka eivät ole tottuneet portaisiin, kolhuja sattuu. Monet näistä myös hinkuvat portaisiin pyörimään koko ajan kun eivät ole tottuneet sellaisiin kotona ja ne ovat uusi ja kiinnostava paikka.Lainaus:

kaksikin kerrosta olisi liikaa. Koko ajan saisin olla peloissani, kuka tulee ryminällä yläkerrasta alas. Eikä 2 vuotiasta varmaankaan turvaportit hidastaisi vaan kiipeisi ylitse.

Lainaus:


Parempi vaan, kun ei ole kaikki samassa näköyhteydessä, muakin pidetään maailman siisteimpänä ihmisenä, mutta eipä vieraat pahemmin meidän kellarikerrosta ole nähneetkään:)
Komppaan ihan täysillä!! :D

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat