Vierailija

Ihastukseni sanoo, ettei tunne minua kohtaan kuin syvää ystävyyttä, mutta silmät ja katseet kertovat ihan jotain muuta. Kumpaa uskon?

Kommentit (15)

Minä ainakin uskoisin sanoihin ja sanoisin, että tästä lähin voimme sitten tavat, mutta vain ystävinä. Minä en ainakaan odottaisi toisesta enää mitään.Hänellä voi olla jokin muu este, mutta ei sitä sinulle halua sanoa, mutta muuttako se mitään, jos oikea syy olisi se, että sinä olisit toinen nainen?Etsi sellainen ihminen, joka haluaa myös sanoin sinut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka siis kokisin syvää ihastusta, niin jostain syystä tämä toinen ei välttämättä voi tunnustaa rakkauttaan tai ihastustaan. Hänellä voi olla toinen tai sinussa on jokin asia, mikä häiritsee tai jokin muu syy, että hän haluaa pitää sinut ystävänä. Parasta siis uskoa sanoihin ja antaa asiaan olla.

Ihastuksesi tietää, että olet häneen ihastunut, ja selvästi houkuttelee. Mutta jos hän kieltää tunteensa, niin tuskin haluaa sinulta mitään vakavampaa.

Silmät kertovat ehkä tunteet, mutta so what - mitä sillä on väliä? Vain teot merkitsevät, ja sanat ennakoivat tekoja - ja tekemättömyyttä. Miehellä ei ole mitään aikomusta toimia.

Joo usko vaan niihin katseisiin,miehet nyt yleensäkin puhuu mitä sylki suuhun tuo. Se mies aivan varmasti rakastaa sua,juuri sua!Aaah ja uuuh mitä rakkautta,laita viestiä tunteistasi ja älä ihmettele jos miehestä ei mitään kuulu,raukkaa vaan jännittää laittaa elämänsä rakkaudelle viestiä...jos kävelee vastaan sua jossain niin älä ihmettele jos menee piiloon nurkan taakse,sillä on varmasti vaan Bad Hair day ja hävettää nähdä!!

voi lässynlässyn teitä akkoja.. ihan oikeesti. Luuletteko että ne silmät jotain kertoo.. höpölöpöihme ettet sentään ole kurkannut persesilmään, tiedä kuule mitä sieltä paljastuu (muutakin kuin kihomatoja)

Lainaus:

Silmät kertovat ehkä tunteet, mutta so what - mitä sillä on väliä? Vain teot merkitsevät, ja sanat ennakoivat tekoja - ja tekemättömyyttä. Miehellä ei ole mitään aikomusta toimia.
ap

Uskoisin siihen mitä sanoo. Vaikka olisikin jotain muitakin tunteita niin jos hän kieltää niiden olemassaolon niin hän ei varmaankaan halua tai koe voivansa aloittaa mitään syvää ystävyyttä syvällisempää suhdetta kuitenkaan, niin että joidenkin muiden tunteiden olemassaolo tai olemattomuus on käytännössä melko yhdentekevä asia, jos suhteen edistämiseksi ei kuitenkaan ole mitään aikomusta tehdä mitään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat