Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko täällä muita puristeluhulluja kuin minä?

Eiks oliskin loistava idea, jos kaupassa olis myytävänä tekofinnejä ja tekomustapäitä, joita vois asetella vaikka puolison selkään ja sit niitä pääsis puristeleen...aah miten nautinnollista.

Sivut

Kommentit (23)

Mies vieläkin syyttää mua, että huijasin hänet yhteen mehevällä finnillä.:) Ihan suhteen alkuaikana mulla oli kuulemma maailman kaikkeuden paras finni keskellä selkää ja mies ei kehdannut kysyä, saisko sitä puristaa. Sen avulla jäi kuulemma koukkuun ja mokomaa ei ole sittemmin enää näkynyt. Vieläkin on sitä mieltä, että se oli huijausfinni, jonka tarkoitus vaan oli sitoa hänet.:)))Mä katselen myös joskus rannalla finniselkiä ja tekisi mieli tarjota tosiaan rahaa, että sais puristella...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos on sellainen raaka kana, niin siellä rasvahannässä on sellainen nystyrä, ja jos sen leikkaa vähän, niin sitten sieltä saa puristeltua rasvaa, ja sitä on paljon, ja siitä saa oikeita fiiliksiä.

Miten mä olen tämän keksinyt, en edes enää muista, mutta on melkoinen moukku"finni"

ihan kerjään mieheltäni että saisin puristaa hänen mustapäitään, varsinkin sellaiset on ihania, joissa on hirveästi sitä talia ja tulee ihan kiekurana ulos. (Sori teille joita ällöttää mutta puristajat kyllä tietää! ;))

Ihanaa että meitä löytyy muitakin :)mä olen joskus uimarannalla miettinyt, että voisin vaikka maksaa siitä, että saisin "vuokrattua" jonkun selän tunniksi ja puristella sitten antaumuksella....

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat