Vierailija

kaikki siitä aina jauhavat, mutta silti tuntuu, että kaikilla synttäreillä suunnilleen kaikki lapset kakkua ottavat ja haluavat. eri asia on, että eihän sitä isoa määrää mene, mutta se on selvää, kun on paljon kaikkea herkkua. taitavat ne muutamat, jodien lapsi ei kakusta tykkää pitää meteliä. laiskuutta vaan tuo, ettei viitsitä synttärikakkua lapsille väsätä, kyllä se synttäripöytään kuuluu.

Sivut

Kommentit (41)

Jos tekee esim. mansikka-kermavaahtokakun niin ei takuulla maistu lapsille - liikaa kermaa joka öklöttää lapsia.Jos taas tekee mansikka-vaniljakastikekakun (eli paksua itsetehtyä vaniljakastiketta kermavaahdon sijaan) niin kyllä kakkua menee vaikka kuinka paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niin syynä voi olla ainoastaan se, että kakku on pahanmakuista...Monet kerrat on käynyt niin, että lapset kieltäytyy ottamasta kakkua ilman että edes maistavat.En koe tarpeelliseksi vaalia sellaista tapakulttuuria, josta ei pidetä. Vaalin mieluummin sitä perinnettä, että kutsuilla on tarkoitus tarjota jotain herkullista purtavaa, mikä maistuu vieraille.

Koska tyttö ei itse kakkua syö niin turha sitä kakkua tehdä. Lapset kun eivät välitä vaikka kaukun sijaan on jäätelöä. Ja kakkua aina jää lautasille vaikka siis lapset sitä ottavat. Jäätelöt menee aina kokonaan. On siis myös haaskausta sitä kakkua tarjoilla kun ei kuitenkaan kaikki kakku lautasilta häviä. Aikuisvieraille kyllä on sitten kannu mutta sitä ei siis kaverisynttäreillä tarjota.

Ei oikein lapset eikä myöskään aikuiset - aikuisille uppoaa aina paremmin suolaiset, lapsille keksit. Teemakakut ovat kyllä usein aika kamalan makuisia itsestänikin. En pidä kermavaahdosta kakussa, se on äklöä ja näyttää olevan monesta muustakin.Mutta jotkut ihmiset tekevät hyviä täytekakkuja, aika harvat tosin, ja heidän luonaan on ilo syödä kakkua - terveiset vaan kälylle!

Kulhokaupalla irtonameja, kaiken värisiä lisäainepommeja. Sen lisäksi vielä kulhokaupalla keksejä. Tällaisilla synttäreillä kun ollaan, lapset ei syö tasan mitään muuta kun niitä karkkeja. Kakkua, pullaa jne. kyllä haalitaan lautaselle, mutta se jää siihen. En ole mikään karkin kieltäjä, meidänkin lapset saa joskus karkkia, mutta tieten tahtoen en halua niitä tarjota heille, eivätkä niitä vielä kauheasti osaa halutakaan. Itsellekin tulee paha olo, jos syön pussillisen nameja. Miltä mahtaa pienen lapsen mahassa tuntua syötyään kulhollisen karkkeja? Mielummin sitten vaikka jotain paperillisia suklaita, joita ei taatusti syödä niin paljoa.

niin monena kaverisynttärinä kakku on jäänyt koskemattomana pöytään tai lasten lautasille. En tee enää vaan teen jäätlöstä "kakun" ilman kakkupohjaa tietty

Kouluikäiset viikarimme eivät ole syöneet viime vuosina kakkua. Kyse poikien kaverisynttäreistä. Poikamme saa kakun ukin ja mummojen kanssa,

Jos on paljon lapsia joilla erilaisia ruokavaliovaatimuksia niin menee melko mahdottomaksi luoda menu sellaiseksi että kaikki kävisi kaikille ja maistuisi kans. Gluteenittoman lapsen on totuttava siihen, että muut saa syödä tavallisia pullia ja keksejä, maitoallergisen elettävä sen kanssa, että muut lapset saa kermajädeä ja hän itse mehujään, eikä muiden lasten tarvitse elää porkkanatikuilla siksi, että yksi on dieetillä ylipaino-ongelman vuoksi.

Ja aina on käynyt todella hyvin kaupaksi.

En voisi kuvitella synttäreitä ilman kakkua, mutta jokainen taplaa tyylillään. Ehkä ne muksut ei sitä kakkua syö kun muita vieraita odotellessa on vedetty makeaa jo sen seitsemän sorttia.

Ihan niin simppeliä.Ihan samalla tavalla kuin mihin tahansa muuhun ruokaan niin myös kakkuun pitää totutella. Kakkuja nyt vaan sitten pidetään (ymmärrettävästi) vähemmän tärkeänä totutteluruokana kuin esim. kalaruokia. Tai kasviksia, tai..

lapsille aika pienet palat. Viimeksi kakkupalan sai mukaansa, kun ei kukaan olisi enaa jaksanut sita ottaa.

Taalla nyt on aina aika iso juttu, mikalainen kakku on kyseessa ja se kynttiloiden puhaltelu

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat