Vierailija

.

Sivut

Kommentit (75)

Viimeisimmän muistan kun oliko se Ylivieskassa paloi isonperheen talo. Täällä sitten siitä kirjoitettiin, että lapset leikkineet tulitikuilla ym, ennen kuin edes asiaa oli tutkittu! Ja tulitikuillahan ei ollut mitään osuutta asiaan, vaan pakastimella!En ymmärrä miksi teidän pitää heti alkaa spekuloida tapahtunutta vaikka teillä ei ole tietopohjana kuin mitä lehdissä kirjoitetaan...ja te raukat uskotte kaikki mitä sieltä luette!!Juuri tuo on (yksi monista) ihme piirre suomalaisissa. Siksi onkin niin mukava asua täällä kaukana suomesta :DTokihan näitä viestejä ei tarvitse avata, mutta täytyyhän ne aukaista, että saa päivän yhdet naurut aikaiseksi lukiessa teidän kirjoituksianne!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mässäilkää nyt oikein taas täällä toisten onnettomuudella!!!

Ihan sama mitä vauhtia ne menivät ja kuinka paljon on ollut taukotupia matkan varrella!!!

Lehden jutusta sai sellaisen käsityksen että kyseessä olisi ollut normaali kätkytkuolema ja että hiihtolenkillä ei ollut asian kanssa mitään tekemistä!!

Ehkäpä tuo vauvan kuolema olisi ollut estettävissä. Ruumiinavaus kertoo, ehkä. Myöhäistä se tietenkin tälle perheelle on, mutta kenties muut ottavat opikseen. Sympatiani ovat kuitenkin näiden vanhempien puolella. Eivät he takuulla halunneet mitään pahaa vauvalle.

Poliisi nimenomaan tiedotti asiasta sen takia, että turhilta spekuloinneilta vältyttäisiin. Poliisin ei olisi tarvinnut tiedottaa asiasta, koska kyseessä olevaan tapaukseen ei liity rikosta. Antakaa perheen surra rauhassa, tapahtunutta ei voi muuttaa, vaikka täällä kuinka syyllistettäisiin perhettä.

sen riskiä lisäävät usean asian yhteisvaikutus, kuten hengitystieinfektio, nukkuma-asento, liian lämmin nukkumapaikka ja liian paksut peitteet jne.Mitenköhän kova pakkanen vaikuttaa hegityskykyyn ja hengitysteihin?

Voiko hereillä oleva lapsi kätkytkuolla, vai liittyykö se aina nukkumiseen?

Ja kykyä asettua toisten asemaan? "MINÄ en ikinä lähtisi noin pienen kanssa..."On kyllä täyttä bullshittiä, että äitiys kasvattaisi ihmisenä tai tekisi avarakatseisemmaksi. Ei kukaan täällä sitä kuollutta vauvaa sure vaan miettii miten voisi syyttää ja sättiä vanhempia ja näin ylentää itseään.

Mutta ehkä se on tosiaan niin, että toisten onnettomuuksilla mässäileminen kiillottaa sitä omaa sädekehää!!

Nämä hiihtelijät oli ulkopaikkakuntalaisia ei Inarin alkuasukkaita jotka osaa elää luonto huomioiden vaikka kodassa.Eskimoilla on hylkeennahoja yms. lappilaisilla porontaljoja yms.Etelän väellä vain reimateccejä ja rukkaa ja legoa yms.

ja sen tekee patologi.Aika näyttää onko pakkasella ja hiihtoretkellä osuutta kuolemaan ja mielestäni sitä ei tässä vaiheessa voi vielä tietää.Hiihtoretki voi olla pääsyy tai OSASYY kuolemaan tai sitten ei.

pitänyt tutkia mikä lapsella on hätänä. Vaikeaa on uskoa, että hiihtolenkillä ei olisi mitään tekemistä asian kanssa. Tuskin on kuitenkaan paleltunut, sen pystyy kyllä estämään. Jotenkin epäilen häikkää hengityksen kanssa, sehän ei välttämättä tuon ikäisellä ole vielä niin varmoissa kantimissa. Voi olla vaikka allerginen reaktio johonkin ahkion materiaaliin tms. Mahdollisuuksia on monia.Lainaus:

Vauva oli äännellyt 15 minuuttia ennen kun todettiin elottomaksi.Poliisi ei kerro kuinka pitkä hiihtolenkki oli takana tällä perheellä.Iltalehden tietojen mukaan perhe ohitti monia ihmisiä eikä he huomanneet vauvassa mitään outoa. Äiti ja isä hiihti edellä ja vetivät perässään pulkkaa jossa lapset oli.Kun vanhemmat huomasivat vauvan elottomaksi hälyttivät he pelastuslaitoksen. Samalle taukopaikalle pysähtynyt lääkäri ryhtyi heti elvyttämään pienokaista.Pelastusyritykset olivat turhia. Pian todettiin että pienokainen oli kuollut.Tämä lyhyesti paperilehdestä siteerattuna.

Lainaus:

En ikinä lähtisi Lappiin hiihtämään noin pienen lapsen kanssa.


Et varmasti lähtisi hiihtämään, etkä edes kävelemään tai lenkille. Mutta av-mamma voi kyllä laittaa vauvan ulos nukkumaan vaikka lämpötila on -30 astetta "kun meidän Jannica ei nuku sisällä" ja istuu sitten itse netissä sipsipussin kanssa...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat