Vierailija

ensi viikonlopun ristiäisiin ajattelin tehdä hyydytetyn jogurttikakun taannoisen vauva-lehden ohjeella.



Tein eilen vieraita varten koekakun ja maku ja muu koostumus olikin oikein onnistunut, mutta kaipaisin vinkkejä siihen, miten kakun ulkonäön saisi kauniimmaksi.



Mun hyydytekakuista tulee aina pinnaltaan epätasaisia ja reunat ei ole kovin kauniit. Miten niistä reunoista saa sellaiset sileät ja päällyksestä myös?

Kommentit (2)

Mä ainakin tasoitan sen pinnan tosi hyvin lusikan ja lastan avulla, sitten vasta laitan hyytymään. Reunoista tulee siistit kun pyöräyttää kuumaan veteen kastetulla pitkällä ohuella veitsellä kakun reunat, ennenkuin avaa vuoan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat