Vierailija

Missä iässä teidän lapset ovat oppineet ottamaan lelun tai tavaran käteensä?

Meillä on reilu 7kk ikäinen poika, ja haparoi ja huitoo, mutta ei osaa tarkoituksella ottaa lelua käteensä. Joskus vahingossa. Neuvolassa ei tästä sanottu mitään, mutta itseä kummastuttaa, kun kaverin 4kk ikäinen poimii leluja käteensä helpolla.

Kommentit (3)

Mutta jos neuvolassa ei tuohon ole kiinnitetty huomiota niin ei kai siitä kannata stressata. Voithan koittaa treenata lisää poikasi kanssa. Yritystä ja halua tarttua hänellä kuitenkin tuntuu olevan, eli siinä mielessä hedelmällinen treenattava.

jos laitan lelun käteen niin hyvällä onnella voi jopa tarttua siihen, mutta putoaa lähes samantien. Omia käsiään on alkanut tuijotella viime aikoina suurilla silmillä, onkohan tuo joku merkki että alkaa tajuamaan käsien tarkoituksen? :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On tarttunut esineisiin n. 4 kk ikäisestä lähtien, ehkä 5 kk ikäisenä enemmän tarkoituksella. Uskoisin että tuossa puolen vuoden iässä tämä tarttuminen tapahtuu. En olisi sinuna huolissasi, jos vauva on muuten kehittynyt normaalisti. Kaikki kehittyy omaa tahtiaan. Ottaako hän esineitä käteensä jos ne antaa hänelle?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat