Seuraa 

olen laittamassa tietoa sähköpostiini äityisvapaastani ja olisin tiedustellut, mitä olette siihen laittaneet jos työnantajalta ei tule ohjetta. eli vain, että olen paikalla seuravan kerran xx vai laitatteko avoimesti, että olen äityislomalla jne.

Olisiko jotain neutraalia vinkkiä asiaan?

Kommentit (2)

Vielä ei ole itsellä ihan ajankohtaista (LA heinäkuussa), mutta tätäkin asiaa oon jo miettinyt ja eikös äitiysloma ole työloma siinä missä muutkin? Tai sitten toinen vaihtoehto on perhevapaa, jota olen nähnyt käytettävän. Itse ehkä ilmoitan vain, että olen jäänyt perhevapaalle silloin ja silloin. Paluupäivää on hankala vielä tietää, jos jää esim. hoitovapaalle vielä, joten sitä en sähköpostiini varmaankaan laita. No, mieli ehtii vielä muuttua kevääseen mennessä.. : )suzan 13+1 : )

Minulla taisi olla viimeksi viesti tyyliin " Olen toistaiseksi poissa töiden ääreltä. Työasioissa voit ottaa yhteyttä nimi. sukunimi "jotain" ja numero.Miksipä viestissä ei voisi olla ihan suoraan, että " Olen äitiyslomalla ja plaaplaa"

Vaihtaa tekstin sitten "Olen hoitovapaalla tai perhevapaalla"Päivämäärää ei kannata laittaa, se saattaa muuttua hoitovapaan vuoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat