Lakatkaa syyttelemästä vanhempia, tuosta hiihtolenkillä kuolleesta vauvassa...

Vierailija

Pakkasta tuolla oli -15, ja aivan varmasti lapset ovat olleet lämpimien vällyjen välissä ahkiossa. Ja lisäksi jo on tiedotettu, ettei kuolema johtunut pakkasesta.

Eikä kuolinsyytä salassapitosäännösten mukkan edes julkisuuteen kerrota.

Antakaa perheen surra rauhassa, ilman tälläistä syyttelyä. On turha arvailla syytä kuolemalle, saati syyttää siitä vanhempia.

Kommentit (4)

Vierailija

Lisäksi ajattelen että tuolla kovassa pakkasessa suoritetulla pulkkailulla saattaa olla osuutta asiaan.Minulla on ajatuksen ja sananvapaus tässä maassa.

Vierailija

Ainakin osalla.Vähän aikaa sitten täällä vaadittiin, että vauvan kohtukuoleman kokenut perhe pitäisi syyttää kuolemantuottamuksesta.No, kuten silloinkin totesin, nin se on oma ihmisryhmänsä, jolle ei ole koskaan käynty mitään sellaista, johon ei omasta mielestään olisi voinut vaikuttaa millään tavalla (kuten kuolema). Yllättävän paljon on ihmisiä, jotka luulevat, että he voivat kontrolloida ja vaikuttaa kaikeen mitä heidän ympärillään on ja mitä heille tapahtuu.Tämä on todella surullinen tapahtuma, ja minustakin turha spekulointi pitäisi jättää ihan vain kunnioituksena tätä perhettä kohtaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat