Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ajattelin tilata meille (maalle) kiinteän laajakaistayhteyden eli ADSL:n.

Meille toimittaa liittymiä vain Sonera. Aikaisemmin oli myös Elisa, mutta Elisan sivuilla oli tieto, etteivät ota enää uusia asiakkaita 2008 elokuun jälkeen. Eli siis ainoa kilpailija ja mahdollisuus on tuo Sonera. Mokkuloita ei kannata miettiä, koska toimivat vain sillä pienimmällä nopeudella.Tarkistin hinotja ja 2M hinta oli reilu 44 euroa kuussa. Ihan huvin vuoksi tarkistin lähimmän kaupungin hinnan ja sama nopeus maksoi n. 24 euroa kuussa. Toki kaupunkialueella on kilpailua enemmän ja kuluttajalla on vaihtoehtoja mistä valita.Mutta siis onko tämä ihan kilpailuviraston/kuluttajasuojan mukainen juttu. Joudumme pakosta valitsemaan Soneran ja sama palvelu on kaupunkialueella 20 euroa/kk halvempi. Jotenkin ei jaksa uskoa, että se olisi ihan kaikkien säntöjen mukainen juttu. Sen ymmärrrän, etä vähän kalliimpi voi olla, mutta voiko se olla melkein kaksi kertaa kalliimpi kuin kaupunkialueella?

Sekin vielä, että kaikki "piuhat" on valmiina, eli mitään uusia laajennuksia tms. ei Soneran tarvitsisi tehdä.Jos joku tietäisi, että mistä voisi tuota kuluttajan kannalta kysyä? Mikä olisi se paikka?

Kommentit (1)

googlella löytyy yhteystietoja "kuluttajasuoja" jne. hakusanoilla. Mutta kun sitä asiaa aletaan käsitellä ja selvittämään ja tutkimaan ja kun siitä päätös viimein tulee niin miehesi on jo sorat silmillä ja sinäkin asut jos vanhustenkodissa vaipat housussa..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat