Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko siellä kukaan huomannut semmosta asiaa, ettei kaikki voi syödä sitä halvinta vaihtoehtoa allergioiden ja muiden vastaavien syiden takia?

Ja ettei työssäkäyvällä ole aikaa juosta tarjousten perässä vaan on ostettava sitä mitä siitä kaupasta saa mihin ehtii töiden jälkeen rynniä?

Ja ettei sitä iltasella enää mitään kovin työlästä ruokaa ehdi ja jaksa edes laittaakaan vaikka se kuinka halpaa olisi.

Kommentit (3)

Eiköhän jokainen tajua, että nuo säästö- ym. vinkit voi kukin toteuttaa sillä tavalla kuten pystyy tai haluaa.Ottaako sua ny pannuun, että joku voi säästää enemmän kuin sinä? Vai ottaako se pannuun, että sua ja sun mahdollisia ongelmia ei kukaan muistanut?

siellä ruokakeskustelussa on otettu huomioon jo varmaan ihan kaikki asiat, alkaen asumismuodon suhteesta ruuanlaittoon. Ja että marjastaminen ja sienestäminen vaatii autoa. On muistettu myös päät punasina ilkeillä ja pottuilla niille, jotka tekevät toisin kuin itse tekee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

työlästä ruokaa laittaa iltasella. Minä kokkasin sunnuntaina alkuviikon ruuan (makkarakeittoa) jääkaappiin ja loppuviikoksi makaronilaatikon pakastimeen... Rynnin kauppaan taas seuraavan kerran lauantaina ja teen silloin myös seuraavan kerran ruokaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat