Vierailija

Voiko harrastaa seksiä, jos kohdunsuu on jo pehmennyt tai auki? Eli jos siemennestettä joutuu kohtuun, niin voiko siinä mukana mennä jotain pöpöjä?

Kommentit (8)

No niin minäkin ajattelin. Mutta sitten tuli mieleen, että kun uimahallissakin käyntiä ei suositella sitten kun kohdunsuu on jo auki ettei tulis mitään tulehduksia, niin voi kai miehen elimestäkin jotain basilleja siirtyä kohtuun... Tai ehkä mä olen vaan neuroottinen... :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ajattelin että mistäs muusta sitä raskaana ois kuin seksistä? :-D

Toki tänäpäivänä moni on muusta kuin seksistä raskaana, eikä väsyneenä väärinymmärretty ajatusvirhe ole tarkoitettu loukkaukseksi kenellekään.

Mutta ap.n kysymykseen; ei haittaa -harrasta vaan! Vauva on hyvässä suojassa kalvojen sisällä.

viimeisenä keinona käynnistää synnytys. Eikai seksiä kukaan ole tietääkseni kieltänyt raskausaikana. Seksihän aiheuttaa vähän supistuksia, eli eri asia varmaan, jos lapsi meinaa syntyä ennen aikojaan.

Ei suoraan kieltänytkään mutta ei suositellutkaan vikassa lääkärissä kun kohdunkaula oli lyhentynyt ja kohdunsuu pehmentynyt. Kohdunsuu oli kiinni kylläkin. Ihmettelin tätä ja hän sanoi, että lapsi "synnytysvalmiudessa" ja ei ole tarpeen vielä synnytystä kiihdyttää. Tyttö syntyi rv 38 ja seksistä viikko pidättäydyttiin....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat