Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mietin jo valmiiksi ensi syksyä... Mulla on sellainen työ, etten pysty lasta kuljettamaan/saattamaan kouluun kuin ihan ekana päivänä. Selviävätkö ekaluokkalaiset itsekseen kouluun, kun tuntuu, että nykyisin kaikki lapset saatetaan ainakin meillä päin vähintään koko eka vuoden ajan kouluun? Matkaa lapsella tulee lähes 2 km ja se on enimmäkseen sellaista pururatatyyppistä metsätietä.

Kommentit (5)

Tosin matkaa on vain 1km jos sitäkään. Mietityttää tuo metsätie, ettei vain olisi kovin pelottava, varsinkin aamuisin kun on pimeää?

syksyn ajan, mutta keväällä alkoi - omasta aloitteestaan - tulla kotiin yksin (tai yleensä kaverin kanssa yhtä matkaa). Matkaa on alle puoli kilometriä, yksi hidaskatu ylitettävänä eli aika turvallista on,,,Ap, voisitko yrittää järjestää kimppakouluunmenoa eli sopia jonkun lapsesi luokalle tulevan kanssa, että kulkevat yhdessä? Matka ON nimittäin aika pitkä ja metsätie on toki liikenteen kannalta turvallinen, mutta voi muuten tuntua pelottavalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja molemmat ollaan seitsemään menijöitä, joten poika menee yksin! Kun ei ole vaihtoehtoa niin ei ole! Kyllä lapsi oppii äkkiä. Meilläkin on sellainen hiekkainen kevyenliikenteen väylä pienen metsän läpi, vajaa 2 km. Valaistus on, mutta syksyllä ennen lumia pimeä.Eniten hirvittäis, jos olis kamalasti tienylityksiä.

Toinen vaihtoehtokin koulumatkalle löytyy mutta se on paljon pitempi ja kulkee vilkasliikenteisen autotien vieressä. Täältä meiltä päin ei kulje kukaan muu samaan kouluun ensi syksynä, joten kimppakulkemiset ei tule onnistumaan :(ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat