Vierailija

Vauva 6kk ja pakkasta -15. Olisiko jo parempi nukkua sisällä?

Ja mitä pukisitte ulos vaunuihin päälle?

Kommentit (4)

Mun 9kk on ohut ruskovillan 80cm terällinen puku sekä terätön villapuku 90cm ja toppapuku. Ihan alimmaisena vielä villabody ja villahousut. ja makuupussi sekä peitto vielä. Ja hienosti nukkuu! Ei tulisi mieleenkikään laittaa vähempää vaatetusta kun tänäänkin 15 astetta pakkasta ulkona!

ja pakkasta oli -17. Pojalla (ikää 8kk) oli päällään pitkähihainen body, sukkahousut, collegehousut ja -paita, sukat. Lisäksi villasukat, lapaset, villapuku sekä äitiyspakkauksen tumput, töppöset, toppapuku ja hattu. Nukkuu rattaissa kun ei koppaan enää mahdu. Eli rattaissa oli vielä alla lampaantalja ja poika makuupussissa. Meillä rattaiden jalkapussissa sellainen läppä, jonka voi nostaa siihen suuaukon suojaksi eli oli se ja harso peittämässä. Sadesuoja lumisateen takia. Nukkui hyvin ja oli hiukan jopa hikinen herätessään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on vähän vanhempi taapero, joka nukkuu edelleen päikkärit pihalla. Meillä vaatetus näillä vajaa -20 keleillä on: sukkikset, body, päällä ohuehko fleecepuku. Jalassa tavalliset ohuet villasukat ja päällä huovutetut töppöset, päässä villainen ohut kypärämyssy ja toppalakki. Päällä tavallinen toppahaalari. Kädessä toppahanskat, jotka jätän kokonaan hihojen sisään.Vaunuissa (yhdistelmien ratasosa) on ohut vanualusta, kylmällä ohut fleecepeitto ukkelin ympäri käärittynä ja päällä vaunujen kevyesti topattu suojapeitto. Pidän hyttyssuojaa lintujen ja oravien hidasteena, tuulella laitan vielä sadesuojan.Hyvin nukkuu, eikä ole hikinen, mutta kädet ja jalat on lämpimät.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat