Mitä se tarkoittaa, että valaat vannotaan?

Vierailija

Juttelimme miesasioista, ja valitin, etten varmaan koskaan löydä ketään niin työkaverini alkoi rallattaa ja lauloi sitä hymyhuulilaulua. Tiedättekö sen? "Hymyhuulet suukon saavat, hymyhuulet huomataan, hymyhuulet parin löytävät, ja valaat vannotaan." Mitä hän oikein tarkoitti sillä? Pitäisikö laihduttaa että löytäisi parin? Tiedän kyllä, etten ole kovin timmissä kunnossa, mutten ole pitänyt itseäni kuitenkaan ihan valaana näillä mitoilla (164/70).

Kommentit (6)

Vierailija

kai olet kuullut mystisestä vapaavalaiden ritarikunnasta (Free "Willy"...)?se on miesten salaseura jossa naisia pisteytetään painoindeksin mukaan ja tiedot julkistetaan netissä niiden verkkosivuilla.

siellä sitten miehet voi kattella vapaita naisia ja etsiä puolisoehdokasta näiden tietojen perusteella.

ja aika moni vannoo kyllä ettei koskaan ota vaimoa valaskategoriasta (=valaat vannotaan).työkaverisi on mitä ilmeisimmin nyt saanut vihiä että kuulut heidän tiedostoissaan nyt tähän toivottomaan valaskategoriaan, ja koitti vain hienotunteiesti vihjailla että pieni painonpudotus olisikin nyt paikallaan niin saattaisi löytyä se ritari uljas siihen sinunkin rinnallekin helpommin.tsemppiä ap, uusi vuosi ja uudet kujeet ;)

Vierailija

mutta laihduttaminen tuntuu niin vaikealta :( Kun joskus oon laihtunut, niin ne tulee takaisin korkojen kanssa. Exäkin sanoi mua rupsahtaneeksi. Kai sit vaan täytyy totutella ajatukseen sinkkuna elämisestä :(

Vierailija

"valaat vannotaan".. vaikka oletkin tuollainen läski niin tuskin kuulossasi mitään vikaa on? Se on nimittäin "valat vannotaan" ei VALAAT

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat