Seuraa 

Meillä esikoinen on 8-vuotias poika, joka leikkisi mielellään kavereiden kanssa, mutta kaverit tekisivät jotain muuta.. Toki pleikka ym-pelit kiinnostaa kovasti, mutta mitä muuta voisivat tehdä yhdessä, jos legoilla rakentelu ei enää kiinnosta?! Poikani ei ole mikään kovin urheilullinen, eikä siten innostu pyöräilystä tai luistelusta.

Kommentit (4)

Meillä 9v poika, joka sitten kaveriseurasta riippuen joko rakentelee ja leikkii legoilla tai "urheilee". Legot ovat oikeastaan ainoat lelut jotka jaksavat kiinnostaa jatkuvasti, tosin niitähän tulee aina uusia sarjoja, mutta saahan kaikista vanhoistakin rakennettua vaikka mitä.Ei meilläkään poika itsessään pyöräilystä tai luistelusta ole innostunut, vaan pelaa kavereiden kanssa lätkää (on myös harrastuksena), jalkapalloa, kesällä kirkkistä, keinupolttista, sählyä (kuten myös harrastuksena) yms. Sen verran olen katsonut meidän pojan kavereita että myös ne jotka eivät ole urheilullisia osallistuvat peleihin joko tuomareina tai usein maalivahteina, eli heillekin löytyy oma roolinsa.Lisäksi joskus meillä innostutaan rakentelemaan pihalla puutöitä, kuten majaa tai laituria jorpakkoon. Lumityöt ovat talvella mukavia ajoittain tehdä kavereidenkin kanssa, varsinkin kun saa kehuja ja joskus jotain palkkaa. Ja talvella on pulkkamäki ja ne lumileikit vielä ihan ehdottomia. Sisällä (ja kesällä ulkona) sitten ajoittain leikitään kyllä jotain takaa-ajoa tai sotaleikkejäkin.

pelaavat lautapelejä (Afrikan tähteä, monopolia), pelaavat Gormiti -korteilla, lukevat Aku Ankkaa yhdessä,vaihtelevat Pokemon-kortteja tai pelaavat niillä,

Pelaavat tietokoneella Bombermania tai Pacmania, piirtelevät, tutkivat mikroskoopilla jotain, yrittävät ratkaista Rubikin kuutiota. Tässä nyt jotain mitä olen huomannut että tuo 8v. poika kavereidensa kanssa tekee. Sekin riippuu niin paljon kaverista, mitä kenekin kanssa voi tehdä.Jonkun rauhallisemman kanssa rakentelevat Legoilla, toinen vauhdikkaampi kaveri ei pysy niin kauaa paikallaan jotta saisivat mitään rakennettua, joten leikkivät sitten olevansa esim. Pokemoneja.Olen huomannut, että tässä iässä on tosiaan paljonkin vaihtelua lasten kohdalla leikkimisen suhteen. Toiset leikkivät vielä ihan täyttä päätä ja toiset haluavat jo tehdä jotain muuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei te kaikki 8-9-10-vuotiaiden poikien äidit pääkaupunkiseudulla! Etsin tyttärelleni kilpatanssiin tanssiparia. Tässä voisi olla mukava harrastus teidänkin pojillenne. Siinä on tarpeeksi "rajua" eli rokkia ja muuta, mutta pääsee myös herkistelemään. Harrastus on osattu tehdä pojille mukavaksi eli saavat aina tehdä omanlaisia juttujaan. Jos kiinnostuit, soitapa 040-5608304. Tyttäreni on iloinen ja aurinkoinen viidesluokkalainen, pituus noin 140 mutta poika saa tietysti olla lyhyempikin.

ja tykkää kovasti vielä leikkiä. Pitää myös pyöräilystä ja luistelusta, mutta esim. sählyä tai futista ei jaksa kovin kauaa pelailla. Ulkona leikit painottuvat pääasiassa mielikuvitusjuttuihin eli leikkivät olevansa Pokemoneja yms. Sisällä rakentelevat pääasiassa legoja, leikkivät Hotwheels tai Autot-sarjan autoilla sekä Playmobileilla, ajavat autoradalla ja välillä pelaavat Xbox-pelejä (Indiana Jones, Autot, KungFu Panda, Rottatouille). Lautapeleistäkin poika tykkää, mutta ei jostain syystä halua niitä kavereiden kanssa pelata.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat