Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

määräytyykö sairauspäiväraha samoin kuin äippäraha, ed vuoden tuloilla, vai nykyisen palkan tuloilla? Ja jos se on nykyisen työn tulojen mukaan saako äippärahan kuitenkin ed vuoden tulojen mukaan? auttakkkeee pllliiiis

Kommentit (3)

Olisin saanut äitiyspäivärahaa edellisen vahvistetun verotuksen mukaan, mikä oli pienempi kuin nykyinen palkka. Jäin sairaslomalle ennen äitiyslomaa ja jatkoin sairaslomalta suoraan äitiyslomalle. Sairasloman ajalta sain ensin palkkaa. Kelalta tuli kerrankin iloinen yllätys. Koska olin ollut ennen äitiylomaa sairaslomalla ja sairasloman päiväraha määräytyi nykyisen palkan mukaan, äitiyspäiväraha nousi myös, koska se määräytyi välittömästi ennen äitiyslomaa olleen sairaspäivärahan mukaan. Sekavaa, mutta näin minulle kävi. En olisi todellakaan osannut vaatia parempaa äitiysrahaa, mutta kerrankin Kela toimi asiakkaan eduksi ja ilmoitti vaan päätöksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos sairauspäiväraha tulisi ed vuoden verotuksen mukaan, eikä nykyisen palkan. siis äippärahaa tulee hakuun noiden tulojen perusteella, toivottasti myös tuleva sairauspäiväraha.. Joudun kuitenkin saikulle pian puolen välin jälkeen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat