Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (9)

onhan itsellänikin kenkä kokoa 38 ja luistin kokoa 40. Pitäähän sinne jokin sukka sentään mahtua, ainakin meillä, jotka emme luistele missään halleissa vaan ainoastaan pakkasella. En voi pakkaseen mennä kävelykengilläkään ohuissa sukissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

...ja joissain luistimissa on hassut koot, eli 29 jalkaan menee oikeenkin hyvin 32 luistimet, just ostin. Onneks oli "jalka" mukana, koska sitä varaa jäi vaan 1 cm. Ilman mallia ois tullu pienet luistimet. =(Olikohan noissa joku väätä koko???

ovat täysin malli- ja merkkikohtaisia. Kyllähän yhden merkin koko 26 saattaa olla toisen merkin koko 24 kengissäkin, eli sovittakaa ja varsinkin mitatkaa, sillä lapsi ei osaa sanoa että tuntuuko kenkä sopivalta.

Paitsi ehkä kumisaappaissa. Ne tekevät kengistä (tai luistimista) liian ahtaat. Ilma se on joka lämmittää.

Paras on laittaa villa(frotee)pohjasukat, sekoitemateriaalia ja jättää tarpeeksi tilaa ilmalle.t. tällä konstilla meillä ei koskaan kukaan palele jaloistaan

pitää mahtua, eikä silloinkaan sais varpaista kiristää. Nyt täytyy muistaa että kun vara on sukille olemassa, niitä pitää muistaa käyttää, muutenhan luistimet ovat auttamatta liian isot. Tukevuus tulee tällä ja nilkan jämäkällä nauhoituksella.t: noin 200 paria luistimia sitonut ope

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat