Jonathan 2008 malliston oranssi-ruskea talvihaalari, käykö tytölle?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

eli siinäpä se kysymys tulikin. Onko väri kiva myös tytölle vai onko liian poikamainen?

Kommentit (8)

Vierailija

Itse pitelin haalaria kädessäni ja olisin ostanut sen pojalleni.... Mun mielestä se taas oli selvästi poikien puku :) Johtuuko siitä, että oma tyttäreni ei suostuisi sitä päälleen laittamaan ;)

Vierailija

Ostin ensi talveks tytölleni kyseisen haalarin. Meillä se versio, jossa oranssia vaan pienet kaistaleet, ruskeeta ja harmaata/beigeä enempi. Tyttö on nyt 3,5-vuotias, ja oikein mielellään pitää haalaria kun hoitokaverilla (poika) on samanlainen. Meidän tyttö ei siis ainakaan miellä haalaria ainoastaan poikien haalariksi. Meillä asusteina on Jonathanin oranssi-ruskeat rukkaset, sekä reimatecin oranssit rukkaset. Pipoja on Jonathanin ruskea villakypärämyssy, sekä reiman oranssi fleecehattu. Vielä tarkoituksena ostaa reimalta raidallinen villapipo, jossa kolme tupsua, tässä pipossa siis myös oranssia. Ruskeat goret yritän metsästää jostain ensi talvena.

Vierailija

ostamaan alesta kyseisen haalarin tytölleni, vaikka itsekin alkuun mietin, että onkohan se liian poikamainen. No onpahan ainakin erilainen ns. tyttömäisten haalareiden jälkeen. Ja onneksi tyttäreni kelpuutti kyseisen haalarin. Toisaalta jännä, että Jonathanin -08 mallistossa oli oikeastaan vain yksi varsinainen tytöille suunnattu väri ja se tietenkin oli myyty loppuun.ap

Vierailija

näin juuri tuon haalarin tytöllä ja oli yhdistetty kivat- oranssiin kypärähattuun jossa ruskeat pompulat ja ruskeisiin hanskoihin. Oikein söpö.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat