Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miten yleistä on, että päiväkodissa häviää lapsen ulkoiluvaatteita kuin tuhka tuuleen? Ilmeisesti joku lastaan hakenut on tavaran napannut, koska päiväkodissa ei ole ollut ulkopuolisia. On kovin epätodennäköistä, että joku olisi ottanut tavaran vahingossa, sillä ryhmässä ei ole vastaavia muilla. Olen täysin ihmeissäni, miten tällaista voi sattua, kun se omalle kohdalle kolahti. Kertokaa, onko tämä yleistäkin?

Sivut

Kommentit (25)

No riippuu tuo ulkoilu varmaan aika paljon siitä missä päin asutaan, me kaikki kun emme asu pääkaupunkiseudulla... Esim. Pohjois-Suomessa on tänään -20...-30 astetta pakkasta.

Kylmemmältähän nämä etelän kelit tottumattomille nyt ovat. Ja todellakin ulkoilevat nyt jos milloinkaan.Mitä te mitään talvikenkiä hankittekaan, jos ei talvella kerta ulkoilla????????

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kerran eräs haalari palautui vasta kahden viikon päästä koska lapsi oli vasta silloin uudestaan etäisällä, joka oli ottanut varahaalarin (siis ex lupasi tuoda varahaalarin, joka saa jäädä isälle) mukaansa. Vasta kun äiti ihmetteli miksei isä ottanutkaan varahaalaria mukaansa ja lapsi kertoi isällä olevan varahaalari ja äiti näki ilmoituksen ja laski 1+1...

eihän sitä tietenkään voisi mitenkään todistaa, mutta jos myyntiin tupsahtaisi juuri samanlaiset kengät, saman koonkin ja ne sattuisi vielä olemaan lähialueella myynnissä, niin kovin epäilyttävältä tuntuisi.Harmittaa ihan vietävästi lähteä ostamaan uusia kenkiä, kun nämä tänään kadonneet olivat kolmatta kertaa jalassa :(.apLainaus:

Pidäpä huuto.nettiä silmällä, ovatko kohta myynnissä..? Hankala tietenkään todistaa mitään, mutta saisit jonkun seltyksen tapahtuneelle.

ja aikovat laittaa lapun kaikkien ryhmien oviin... Eli kaikki mahdollinen kai on tehty nyt. Ja huomenna sit kenkäostoksille. Olen aivan raivona.ap

joissa lapsen nimi kissankokoisin kirjaimin. Kengät ovat ryhmän pienempiä, eikä muilla ole samanlaisia. Lapset eivät olleet tänään ulkona ja kengät olivat vielä päiväuniaikaan siinä paikassa, johon isä ne aamulla jätti. Pari tuntia myöhemmin kadonneet. Kyseessä ei voi olla edes henkilökunnan erehdys, sillä kengät ovat värinsä puolesta jääneet henkilökunnan mieleen (näin minulle on kerrottu).Olen todella raivona. Eihän kukaan oikeasti varasta toisen talvikenkiä omaa lastaan varten. Eihän sellaista oikeasti tapahdu - eihän!

niin ovella oli tullut joku pariskunta vastaan ja heillä oli ollut veljeni toppahaalari kainalossa. 5 min. myöhemmin kun olisi ollut poikaa hakemassa ei olisi ollut haalaria mitä pojalle päälle pukea.

on esikoisen talvikengätkin joskus vaihtuneet vuorokaudeksi. Mutta pointti on nyt siinä, ettei tyttöni ryhmässä ole toisella lapsella samanlaisia ja samanvärisiä kenkiä. Ja muissa ryhmissä on selvästi isompia lapsia eli ei tyttöni kengät voisi millään mahtua kenenkään jalkaan. Eli kyseessä ei voi olla sekaannus.Tyttöni kengät eivät sitäpaitsi tänään olleet eteisessä, vaan tytön nimetyn naulakon alla muiden vaatteiden kanssa samassa paikassa. Vieressä on vain toisen tytön naulakko ja tämä tyttö oli vielä hoidossa. Sitäpaitsi jos kengät olisivat vaihtuneet, niin eikö pk:ssa olisi pitänyt olla yhdet ylimääräiset kengät??! Mutta kun hain lastani, oli ryhmän lapsista paikalla neljä lasta, mutta vain kolmet kengät. Omituista minusta.Lainaus:

vuorokaudeksi. Toisella lapsella oli samanlaiset eri kokoa ja olivat napanneet väärät kengät. Kyllä harmitti kuitenkin, mutta onneksi kengät palautuivat. Vahinkoja sattuu!

Pidäpä huuto.nettiä silmällä, ovatko kohta myynnissä..? Hankala tietenkään todistaa mitään, mutta saisit jonkun seltyksen tapahtuneelle.

Vikingin kengät ja Reiman hattu. Vähän harmitti kun "vaihdossa" tuli huonommat ja NIMIKOIMATTOMAT tilalle. Hoitopaikassa nämä "vaihdot" ei ole tapahtunut vaan silloin kun ovat olleet reissussa esim. kirjaston satutunnilla. Mä olen alkanut tekemään niin että jos on vähänkin arvokkaampaa niin niissä on nimi ja puhelinnumero kissan kokoisin kirjaimin.

vuorokaudeksi. Toisella lapsella oli samanlaiset eri kokoa ja olivat napanneet väärät kengät. Kyllä harmitti kuitenkin, mutta onneksi kengät palautuivat. Vahinkoja sattuu!

jos joku olisi vahingossa laittanut lapseni talvikengät oman lapsensa jalkaan, niin eikö silloin olisi pitänyt jäädä yhdet ylimääräiset kengät tilalle?? Ei ollut ryhmässä yksiäkään ylimääräisiä kenkiä, kun lapseni noudin.

Lainaus:

Kylmemmältähän nämä etelän kelit tottumattomille nyt ovat. Ja todellakin ulkoilevat nyt jos milloinkaan.Mitä te mitään talvikenkiä hankittekaan, jos ei talvella kerta ulkoilla????????
Niin, ap:n lapsi voi jatkossa ulkoilla villasukat jalassa vai? Että kun mennään autoon, ruokakauppaan tms., lapsi kannetaan kainalossa kun ei voi kävellä villasukissa ja sitten kun on esim. -15-20, lapsi laittaa niiden villasukkien päälle kumpparit, vai?"Etelän kelit" on aika laaja käsitys, koska kaikki "etelä" ei ole helsinkiä, jossa meri tekee sään ja ilman todella kylmäksi.

Pakkanen pohjoisessa suome on erilaista kuin täällä etelässä eikä täälläkään kuule ulkoilla joka säällä! Toisinaan on niin huonot kelit, ettei vaan edes päiväkodissa mennä ulos!Pienten lasten kanssa paukkupakkasessa ei ole kiva ulkoilla,: lunta kyllä on, mutta jotta tarkenisi, pitäisi olla niin paljon välikerroksia, ettei pysty kuin seistä tököttämään. Ja niiden vaatemäärien pukeminen.. ja taas riisuminen. Kovin pienet eivät edes jaksa telmiä vaan vain ovat lähinnä paikallaan, jolloin kylmä tarttuu nopeammin

mutta

AP:lle: missä kengissä lapsesi huomenna menee päiväkotiin??!!

Laita lappu seinälle ja pyydä henkilökuntaa kyselemään kaikilta.

Ota yhteys päiväkodin esimieheen tai mikä hän lie onkaan ja kysy, kuka korvaa ja kuka vastaa kun tämmöinen tapahtuu!Erästä tuttavaani aikoinaan epäiltiin, että hän olisi varastanut jonkun toisen lapsen kengät. Puki lapselleen tämän omia ja nimikoituja kenkiä jalkaan, mutta jonkun toisen lapsen kengät olivat kadonneet. Kuomat taisi kaikilla olla. Tätä tuttavaa syytettiin, ja peruste oli, että hän on yksinhuoltaja. Näin kuopiossa!

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat