Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Paljonko maksaa? Onko PK-seudulla useampia vaihtoehtoja? Jos ootte käyneet oletteko olleet tyytyväisiä palveluun ja miksi valitsitte yksityisen neuvolan?

Kommentit (4)

Mutta vaihtoehtoja voi etsiä yksityisiltä lääkäriasemilta. Hinnat löytynevät myös sieltä. Kela korvaa osan kuluista, mutta kalliiksihan se tulee, ainakin pienituloiselle. Kävin yksityisellä, kun en halunnut silloin, että pikkukunnassa juorutaan asioistani. Tuli kyllä sitten aika yllätyksenä ihmisille tämä raskaus, kun alkoi näkymään.

Joo tiedän hyvin tuon että pelkkä yksityisen sektorin käyttö ei takaa hyvää palvelua ja myös julkisella puolella on olemassa tosi mahtavia terkkareita ja lääkereitä. Siksi olisikin kiva kuulla lisää kokemuksia eri yksityisistä neuvolapalveluista, jos usealla hyvä kokemus jostain tietystä yksit.nlasta, niin sellainen lienee suhteellisen varma valinta.Nykyinen terkkarini vaan on sellainen joka ei ymmärrä tai halua ymmärtää tilannettani tämän raskauden kanssa ja en siksi koe mielekkääksi käydä hänen vastaanotollaan.Paljonko sinulla viestin 3 kirjoittaja suunnilleen maksoi raskausajanseurantakäynnit?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mehiläinen-yhtymällä on neuvola-toimintaa ja terveydenhoitaja, käsittääkseni sama th hoitaa myös raskausneuvolan, lastenneuvolan ainakin hoitaa Pohjoisen Hesperian kadun toimipisteessä, eli Ruusulan lääkäriasemalla.Myös PikkuJätti lääkäriasemalla, (muistinko nimen oikein??) On neuvolatoimintaa, ainakin Itäkeskuksen toimipisteessä on ja Myyrmäen toimipisteessä ollaa just avattu tai aloittamassa.Me käymme Ruusulassa. Ei valittamista. Etenkin lastenlääkäri-käynneillä koin olevani ihminen, jota kuunnellaan, palvelu oli tosi hyvää. Miulle selitettiin asioita, esim. rokotuksiin liittyen. Minua pidettiin normaalina ihmisenä, joka osaa huolehtia ja hoitaa lapsensa.Itkäkeskukessa oli todella kiva neuvolaterkka, jonka varsinainen leipätyö oli kuntapuolella vastaavissa hommissa, ja teki vain silloin tällöin neuvolavastaanottoa yksityisellä.

Ongelmaksi tuli, että miten ottaa yhteyttä ja miten saada yhteys ko. terkkariin, jos haluaa vaihtaa annettua aikaa, keskustella jostain mieltä askarruttavista asioita tms. koska hän oli aika harvoin paikalla, keskus / neuvonta ei välittänyt viestejä eteenpäin eikä esim. sähköpostiosoitetta ollut tai hän ei antanut ainakaan. Joten en saanut varattua käyntiaikaa (kävimme yhden kerran vauvan kanssa ja piti varata toinen aika, mutten saanut kiinni ko. ihmistä!) joten vaihdoin Mehiläiseen.Tämän terkan kanssa pidämme aikojen ja muiden kysymysten kanssa yhteyttä sähköpostitse, jos siis on tarvetta.Hyvästä palvelusta puhuttaessa: Kyse ei ole siitä, että siitä maksaa, sillä kaikki yksityiset lääkärit eivät kohtaa potilasta vaan käsittelevät kuin liukuhihnalla ja taas vastaavasti terv.asemalla tai kunnan neuvolassa saattaa saada todella upeaa palvelua.Nyt käytämme yksityistä, koska tämän paikkakunnan neuvolahenkilökuntaan en luota.

Palvelu oli hyvää, muttei parempaa kuin kunnallisella toisessa ja kolmannessa raskaudessa, sillä koin kunnallisen neuvolan palvelun erittäin hyväksi.Ainoa ero oli ultran puuttuminen neuvolassa kunnalliselta, ja se että yksityisellä lääkäri oli gynekologi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat