Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

haalarien alla (-10 astetta tai enenemmän pakkasta)?

Kommentit (14)

meidän kylmänarka esikko tarvii villahousut yli 10 asteen pakkasessa ja kuumakalle kuopus aikaisintaan 15 asteen pakkasella... toki viima tekee eron ja kuinka kauan siellä ulkona ollaan. Mutta ohut fleeceasu on sit muutoin väliasuna. Villa on siitä hyvä, että se hengittää eli ei hiosta samalla tavalla ihoa märäksi, varsinkin jos on oikeanlaista vaatetta siellä alla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ainakin normaalilämpöisellä lapsella. Kuumakallet ovat asia erikseen. Meillä Oulun korkeudella on tänään n. -17 astetta pakkasta ja kiva viima päälle. Itse hytisin untuvatakissani ihan horkassa. Kun on lapsella villapuku alla, eivät sormet (mikä meillä on aivan erityinen ongelma) ja varpaatkaan palele niin helposti.

niin sitten kyllä.Jos et tiedä paleleeko lapsesi helposti(ette ksokaan ulkoilu puolta tuntia kauempaa) niin laita varuiksi hoitoon villapuku mukaan.

Lisäksi sukkahousut, plyysihousut ja body. Olisi voinut olla villahousutkin, ei ainakaan yhtään liian kuuma ollut.Riippuu tietysti siitäkin touhuaako lapsi vai istuuko rattaissa.

Touhuavat ulkona ihan reippaasti, mutta eivät ole yhtään hikisiä (ei siis liikaa päällä). Eli pitkät alusvaatteet, collegepuvut + villahaalari. Tai vastaavasti ruskovillan villakerrasto collegepuvun alla. Mut jotain villaa kuitenkin.

Lainaus:

Eli pitkät alusvaatteet, collegepuvut + villahaalari. Tai vastaavasti ruskovillan villakerrasto collegepuvun alla. Mut jotain villaa kuitenkin.
Lapsilla on pikkarit ja hihattomat/lyhythihaiset aluspaidat, villa-/tai villasekoitepuserot ja pitkät trikoot/collegehousut - ja haalari tuossa suoraan päällä. Näin siis 10-15 asteen pakkasilla, mitä nyt on ollut.

Fleecehousut ja -takki laitettaisiin väliin, jos on -20° paikkeilla.Haalarithan pitävät tuulta, mutta kasvojen takia tuulisella pakkasilmalla me emme mene ulos. Lapset ovat 4v ja 6v.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat