Nyt tarvitaan hyviä ja toimivia neuvoja miten saada lapsi lopettamaan lelujen ym.

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

tavaroiden heitteleminen toista henkilöä kohden ja mihin vain... Tätä jatkunut jo useita kuukausia välillä kokonaan jo poiskin,mutta uudelleen alkoi.Meillä 1v 8kk ikäinen poika, muutamia sanoja käyttää,ymmärtää puheen.Ei ole päivähoidossa.Muitakin lapsi ja aikuiskontakteja päivitäin on.

Huomiota saa päivän aikana kaikilta perheenjäseniltämme,mutta myös yksin saa touhuta.Leikimme,luemme ja katsomme kirjoja ym. normaaleja arkitouhuja tehdään sisällä sekä ulkona.Useimmiten isosisko 6v. on kohteena,kun lelut ja muut tavarat lentelevät. Arvaamaton kaveri tämän asian suhteen kyllä on.Kerrotko omia hyviä ja toimivia keinoja, joilla olet saanut lapseltasi lelujen ym. tavaroiden heittelemisen loppumaan.Ja alkaisi lelut,kirjat ym. säilymäään ehjinäkin eikä isosisko ja koti saisi kolhuja enempää...

Kiitos!!

Kommentit (1)

Vierailija

kun meidän poika oli kanssa 1v8kk. Mutta me sitkeesti aina vain sanottiin että ei saa heittää tulee pipi toiselleja lelu menee rikki ja yritettiin keksiä jotain muuta tekemistä pojalle. Nyt kun poika 1v 11kk ei lelut enää niin lennä. Paitsi joskus harvoin ;) Esim pari päivää sitten miestä lelu vasaralla silmäkulmaan että oikein jälki jäi.

Enpä siihen heittelyyn muuta keksi kuin että aina vain kieltää ja kertoo että pipi tulee, se meillä parhaiten tepsi.

Ärsyttävää se kyllä on..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat