Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Perhessä on lapsia kaikilla kouluasteilla. Alkaa jo kyllästyttää tämä ainainen jonotus.

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jokainen on omalla koneellaan tunnin päivässä klo 17-18 .taiKlo 13 alkaa tietokonevuorot kun koneita ei riitä kaikille, vuorotellen odotetaan omaa tunnin tietokonevuoroa. Viimeisen vuoro päättyy klo 21. Koko päivän on joku istunut tietokoneella.Lainaus:

Älytöntä maailma nykyään, miten hemmetissä ihmiset pystyi elää ennen tietokoneita?

Meillä seitsenhenkisessä perheessä on neljä tietokonetta. Yksi isän, yksi äidin, yksi yhteinen ja yksi poikien oma. Kaikkia tosin käyttää kaikki...

Äiti ja kaksi teiniä.Kolmaskin olisi muttei pöytätilaa johon sen laittaisi. Lisäksi se kolmas on liian hidas joten olkoon komerossa.Meillä on paljon viihdekäyttöä, kuunnellaan ja katsellaan musiikkia runsaasti. Lisäksi tehdään töitäkin koneella.Mielestäni 2-3 noin isolle perheelle.

Meillä on langaton adsl. Kolme konetta, joista kaksi kannettavaa milloin missäkin päin taloa ja netti toimii kaikilla koneilla. Modeemi on kiinni siinä ainokaisessa pöytäkoneessa.Niin ja meitä on minä, alakoululainen ja opiskelija ja kaikilla oma kone.

varsinkin jos vanhempien ei tartte tehdä töitä koneella.Tosin kolmaskin vois olla paikallaan, mikäli etenkin vanhimmat lapset joutuvat kirjoittamaan esseitä jne? Vähän riippuu tietysti missä koulussa ovat..

Jää enemmän perheelle yhteistä aikaakin jos koneelle pääsee silloin kun sitä tarvitsee eikä tarvitse jonottaa koko iltaa että on konevuoro. Jos on vain yksi tai muutama kone niin usein aika menee siinä että vuorotellen ollaan se tunti koneella ja siinähän se päivä jo menikin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat